Skip to main content

Landejendom i Hornsherred

Er drømmen at bo, fuldstændig ugenert og stille, så er Baygården stedet for Jer – gården ligger forenden af en grus vej med over 500 meter til nærmeste nabo.

Gården som er firlænget er oprindeligt bygget i 1870, og bestående af et stuehus på 259 kvm, opdelt i to boliger samt godt 500 kvm udbygninger.

Der er ca. 1.4 ha jord, hvor bygningerne er placeret i midten, hvilket giver en stor dejlig have med mange flotte træer, stort urtehave, og god plads til høns, får og heste m.fl.

Stuehuset er som skrevet opdelt i to boliger – en bolig på 1 salen på 90 kvm og en i stueetagen på 169 kvm – er behovet kun en bolig kan det nemt ændres.
Boligen i stueetagen er indrettet med entre, bryggers, badeværelse samt hyggeligt køkken i åben forbindelse med spisestue. Derudover entre, 4 værelser samt stue.

Boligen på 1 salen kommer man op til via af trappen i den fælles entre. Der er køkken, badeværelse, værelse samt stue. Derudover er der uudnyttet loftrum.

Udbygningerne består af ældre stald samt en lade, som i dag bruges til opbevaring og værksted. Mulighederne er mange, for dem der ønsker plads. Vil man bo flere familier sammen kan der også indrettes en bolig mere i en af udlængerne.

Huset opvarmes med varmepumpe, der er vand fra egen boring, afløb til nyere nedsivningsanlæg samt solfanger til det varme vand.

Gården ligger tættest på byen Ferslev, som er en mindre by med hvor der er vuggestue og børnehave. Der er ca. 6 km til Skibby, hvor der er skole, godt indkøbsmuligheder samt busforbindelse til Frederikssund og Roskilde.

En unik beliggenhed – hvis man leder efter fred og ro !