fbpx

Landejendom – Hornsherred

Er drømmen at bo, fuldstændig ugenert og stille, så er Baygården stedet for Jer – gården ligger forenden af en grus vej med over 500 meter til nærmeste nabo.

Gården som er firlænget er oprindeligt bygget i 1870, og bestående af et stuehus på 259 kvm, opdelt i to boliger samt godt 500 kvm udbygninger.

Der er ca. 1.4 ha jord, hvor bygningerne er placeret i midten, hvilket giver en stor dejlig have med mange flotte træer, stort urtehave, og god plads til høns, får og heste m.fl.

Stuehuset er som skrevet opdelt i to boliger – en bolig på 1 salen på 90 kvm og en i stueetagen på 169 kvm – er behovet kun en bolig kan det nemt ændres.
Boligen i stueetagen er indrettet med entre, bryggers, badeværelse samt hyggeligt køkken i åben forbindelse med spisestue. Derudover entre, 4 værelser samt stue.

Boligen på 1 salen kommer man op til via af trappen i den fælles entre. Der er køkken, badeværelse, værelse samt stue. Derudover er der uudnyttet loftrum.

Udbygningerne består af ældre stald samt en lade, som i dag bruges til opbevaring og værksted. Mulighederne er mange, for dem der ønsker plads. Vil man bo flere familier sammen kan der også indrettes en bolig mere i en af udlængerne.

Huset opvarmes med brændefyr, der er vand fra egen boring, afløb til nyere nedsivningsanlæg samt solfanger til det varme vand.

Gården ligger tættest på byen Ferslev, som er en mindre by med hvor der er vuggestue og børnehave. Der er ca. 6 km til Skibby, hvor der er skole, godt indkøbsmuligheder samt busforbindelse til Frederikssund og Roskilde.

En unik beliggenhed – hvis man leder efter fred og ro !

Rikke Dam

Landejendom nær Ugerløse

Pæn og velholdt landbrugsejendom med 6,5 ha.

Ejendommen er beliggende nær Ugerløse, som byder på indkøbsmuligheder i Brugsen, friluftsbad, børnehave samt skole fra 0-6 klasse – man kan via bagvej, køre på sikker vej til Ugerløse.

Gården er oprindeligt bygget i 1852, men har i sælgers ejertid fået en gennemgribende renovering / modernisering. Stuehus samt del af udlængerne har bl.a. i 1999 fået nyt tag og stuehuset har fået nye spær.

Huset er på 121 kvm og der er udlænger på i alt 316 kvm.

Der er 4,2 ha agerjord som ligger ved bygningerne samt 1,9 ha eng, hvor der er en god jagt ved råvildt og fasaner.

Her er der plads til at hele familien kan få sine drømme udlevet – ring for nærmere information.

Rikke Dam

Diskret salg mellem Holbæk og Ringsted

Spændende ejendommen med uanede muligheder.

Her er 14 ha med god jagt samt flere skønne haver omkring ejendommen med mange frugttræer, buske og blomster.

Stort stuehus samt en bolig nr. 2 og nogle gode udbygninger. I udbygningerne er der bl.a. indrettet værksted, hundepension, lager samt gildesal. Derudover er stort ældre orangeri.

Et virkeligt skønt sted, som vil være oplagt til dem der ønsker at bo flere familier sammen, opholdssted eller dem som bare elsker at have god plads omkring sig.

Ejendommen ligger dejligt ugenert.

 

Rikke Dam

Diskret salg – Vinproduktion

Er der en lille vinbonde gemt i dig – så se her 🙂

Spændende ejendommen med mulighed for at deltage i vinproduktionen inden et evt. køb af ejendommen.

Der er 3,8 ha til ejendommen samt et godt bygningssæt bestående af et stuehus små 200 kvm samt en rigtig god lade, hvor produktionen af vinen b.la. finder sted.

Er du nysgerrig, så ring og høre nærmere.

Rikke Dam

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 20 26 78 13

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 21 70 63 82 / 20 58 02 23

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 21 70 63 82

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 20 58 02 23