Skip to main content

Tåstrupvej 5, Musse, 4880 Nysted

Pris: 5.300.000

Velkommen til Korsgaarden.

Blot halvanden times kørsel fra København, finder du denne naturskønne og afslappede plet som danner rammen om det meget besøgte og veldrevet Naturlig på Korsgaarden med udlejning af 12-13 glamping telte / shelter mm.

Her er mulighederne åbne for både at være fritidslandmand og være den/dem der forsætter driften af Nartulig på Korsgaarden Glamping.

Korsgaarden ligger i Store Musse lige mellem Sakskøbing og Nysted og er en helt unik ejendom – ca. 25 ha ren natur, bestående af skøn beplantning samt hele syv søer som indbyder til fiskeri, krebsefangst eller måske en dukkert. Derudover er der yderligere jord, som er udlagt med græs, så er drømmen et mindre dyrehold er der også plads til det. Til sidste er der en lille grantræsplantage. Udaf de 25 ha er der 9 ha der søges ha-tilskud på.

Glamping teltene og shelterne ligger smukt placeret rundt på grunden, og fra dem alle er der ro og udsigt til smuk natur. Her kan opleves masser af dyreliv, og i søerne lever der stort set alle vilde ferskvandsfisk som gedder, ål, aborrer, skaller og krebs. Der er bålpladser ved alle telte, hvor gæsterne kan sidde og hygge og få tankerne væk fra hverdagen.

På ejendommen ligger der tilladelse til 20 glamping telte og 7 sheltere, så her sætter kun fantasien grænserne for hvordan stedet skal udvikle sig i fremtiden.

Bygningerne på Korsgaarden er oprindeligt opført i 1777 og bestående af et stuehus på 262 kvm som fremstår pæn. Der er 484 kvm udbygninger som sammen med stuehuset danner rammen om gårdspladsen. Udbygningerne er bl.a. indrettet med lade, som er et godt samlingssted for gæsterne. Derudover er der toilet, udebruser, køkkenfaciliteter og fællesrum til de overnattende i glampingområdet. Den sidste længe står og venter på nye kræfter, og vil være ideel til indretning af B&B eller en større servicebygning.

Stuehuset rummer bryggers, dejligt stort og lyst køkken med spiseplads samt spisekammer. Endvidere 2 stuer, entre med trappe til 1 salen samt ældre badeværelse. 1. salen er bestående af 3 gode værelser samt badeværelse.

Ejer af Korsgaarden har skabt nogle unikke og idyllisk ramme, og tilladelserne til udvidelse af dette fantastiske sted ligger klar – så nu mangler vi bare dig/Jer, som drømmen om og har kræfterne til at drive dette skønt sted og helt fantastiske sted videre.

Ønsker du at høre yderligere omkring stedet og økonomien i det, så ring endelig.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Tåstrupvej 5, Musse Download

Detaljer

Kontantpris
5.300.000
Udbetaling
265.000
Ejerudgrift
2.470

Boligareal
262
Bebygget areal
164
Grundareal
264.700
Driftsbygninger
514
Kælderareal
5
Antal rum
9
Adresse
Tåstrupvej 5, Musse
Kommune
Guldborgsund
Byggeår
1777
Post nr.
4880
Postdistrikt
Nysted

Energiklasse
E
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1545

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle