Skip to main content

Ørnekildevej 22, Ørslevvester, 4173 Fjenneslev

Pris: 7.900.000

For enden af en blind vej ligger den økologiske gård Krogagergård med sine ca. 25 ha nær bygningerne. I dag rummer gården en produktion af kødkvæg / stude og har indtil for et år siden også dannet rammen om en veldrevet gårdbutik/slagteri med salg og forarbejdning af eget kød mm.

Krogagergård ligger nord for Fjenneslev, lidt syd for Gyrstinge og nogenlunde midt mellem Ringsted og Sorø, i skøn og fredelig natur, nær Sorø Akademi´s skove.

De ca. 25 ha som hører til Krogagergård er af god bonitet og drives økologisk. Det er et ønske fra sælgernes side, at ejendommen fremadrettet drives økologisk. Gården kan købes med mere jord.

For den rette køber er sælger villig til at lade et sælgerpantebrev står i ejendommen eller indgå et glidene generationsskifte. En mulighed kan også være, at købe en del af ejendommen evt. bygningerne med lidt jord og så forpagte resten af sælger.

Sælger har gennem årene plantet læbælter og remiser, og for 5 år siden er der etableret en sø på jorden, som mærkbart har været med til at forbedre naturindholdet på ejendommen. Dette sammen med den nære beliggenhed på skoven, har givet et rigt dyreliv og hermed en god jagt på ejendommen.

Gården er bygget i 1915 og bestående af et stuehus på 154 kvm, en separat lejlighed på 66 kvm samt ca. 3.300 kvm driftsbygninger, som er bygget ad åre i takt med behovet.

Driftsbygningerne kan anvendes til et væld af formål. I dag bruges ejendommen, til kvæg og består b.la af to store løsdriftsstalde, halmlade samt stort maskinhus, alle med god loftshøjde – bygningerne vil være anvendelige til mange andre formål. Er drømmen heste, kan der rides til skov og med nogen ombygning vil der kunne laves ridehus og gode hestestalde.

Der har siden 1997 været gårdbutik på ejendommen, og i 2004 blev den nye og velfungerende gårdbutik med eget slagteri og kødudsalg opført. Er drømmen ikke gårdbutik, er det f.eks. muligt at bruge køkken faciliteterne i forbindelse med storkøkkendrift eller lignende – men ret beset er det kun fantasien, der her sætter grænserne.

Der er gennem tiden etableret to mindre frugtplantager på ejendommen, som har forsynet gårdbutikken. Der er også en stor urtehave, og god plads til høns.

Stuehuset er i fin stand og har en entre, bryggers, badeværelse samt dejligt køkken alrum med trappe til 1 salen. Endvidere vinkelstue samt værelse. 1 salen er indrettet med stort repos, som i dag benyttes til kontor samt 2 værelser.

Huset opvarmes med varmepumpe (luft til vand) der er vand fra vandværk samt af løb til nedsivningsanlæg. Derudover hører der en vindmølle til ejendommen.

Lejligheden er indrettet med køkken, spisestue, stue samt værelse og badeværelse.

Er drømmen at bo flere familier eller generationer sammen/nær hinanden, har sælgerne en bolig yderligere som kan erhverves nær denne ejendom.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Ørnekildevej 22, 25ha Download

Detaljer

Kontantpris
7.900.000
Udbetaling
395.000
Ejerudgrift
4.783

Boligareal
220
Bebygget areal
124
Grundareal
249.714
Driftsbygninger
3.379
Antal rum
8
Adresse
Ørnekildevej 22, Ørslevvester
Kommune
Ringsted
Byggeår
1915
Post nr.
4173
Postdistrikt
Fjenneslev

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1540

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle