Skip to main content

Odinsvej 22, Torkilstrup, 4060 Kirke Såby

Solgt

Via den fine Allé kommer man ned til Nørretoftegaard som er en charmerende firelængede gård beliggende i udkanten af landsbyen Torkilstrup. Der er 24 ha til gården som ligger godt samlet ved bygningerne. Her er skøn natur, god jagt og så er der en 20×60 ridebane samt fine folde.

Gårdens bygningen kan dateres tilbage til 1870. Fra den hyggelige gårdsplads kommer man ind i stuehuset som er på 183 kvm. Derudover er der små 500 kvm udbygninger som bl.a. rummer en rigtigt god garage/fyrrum med automatiske porte. Hyggelig hestestald med 3 store og 1 lille boks samt opvarmet og aflåst sadelrum. Endvidere en stor lade, værksted samt et par mindre lade bygninger og et læskur til hestene.

Stuehuset er indrettet med godt bryggers, ældre badeværelse, dejligt køkken/ alrum, 2 gode værelser samt stor stue med udgang terrasse og den skønne have med flotte træer og bede, og et fint drivhus. Endvidere værelse samt entre med trappe til 1 salen.1. salen rummer et værelser samt uudnyttet loftrum, hvor der er mulighed for at indrette yderligere bolig.

Huset opvarmes med pillefyr, der er vand fra vandværk samt afløb til offentlig kloak.Vinduer og døre er løbende skiftet og i fin stand.

Der er som skrevet 24 ha til ejendommen. Ca. midt på markerne er der et hyggeligt gammelt moseområde med grantræer, som er med til at give et rigt dyreliv.

Den dyrkbar jord er forpagtet ud indtil udgangen af 2024. Forpagter er interesseret i at forsætte forpagtningen, såfremt ny ejer ønsker det.
Der er hestefolde som er til køber rådighed pr. overtagelsen. Er køber jagt interesseret kan jagtretten ligeledes være til købers rådighed pr. overtagelsen.

Nørretoftegaard ligger i rolige omgivelser, men er stadig tæt på alt det, I skal bruge i det daglige. Daginstitution og indkøb er få kilometer fra adressen, og der er cykelsti hele vejen til nærmeste skole. Det tager cirka 15 minutter at køre til Roskilde.

Solgt
Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Odinsvej 22 Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.696

Boligareal
183
Bebygget areal
148
Grundareal
244.111
Driftsbygninger
479
Antal rum
6
Antal plan
2

Adresse
Odinsvej 22, Torkilstrup
Kommune
Lejre
Byggeår
1870
Post nr.
4060
Postdistrikt
Kirke Såby

Energiklasse
E
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1530

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle