Skip to main content

Niels Frederiksensvej 14, Kornerup, 4000 Roskilde

Pris: 9.995.000

Mellem Svogerslev og Gevninge, ca. 10 min fra Roskilde Centrum ligger denne perle af en natur- og hesteejendom, med sine 5,4 ha i et skønt og kuperet område med grund direkte ned til Kornerup Å. Fra grunden er der også et smukt vue over Svogerslev Sø.

Jorden er godt tilplantet med mange forskellige arter af træer, buske og blomster, og indimellem er der anlagt stier samt hestefolde. Alt dette er med til at give et fantastisk dyreliv på ejendommen af både rovfugle, råvildt, dåvildt, ænder mm. Ejendommen kan købes med mindre jord – ring og hør nærmere herom.

Her er tale om et hjem, der byder på masser af plads både ude og inde, skøn udsigt samt fine rammer for hestehold. Der er i anlagt 20×40 ridebane, ovalbane samt dejlige folde.

I 2019 er der bygget stald med løsdrift afdeling, stald med 2 bokse (og plads til flere) samt isoleret værksted med adgang til toilet. Er man ikke til heste, er stalden som har en godt loftshøjde også anvendelig til mange andre ting.

Gården er oprindeligt bygget i 1926, men har i 2010 fået den helt store tur. Der er 334 kvm bolig, hvortil kommer 98 kvm, som er indrettet med fællesrum og værelse. Der er i denne afdeling forberedt med kloak og vand, så er drømmen at bo sammen flere familier, så er der her mulighed for at lave bolig nr. 2.

Sælger har netop fået renoveret og malet husets facade.

Stuehuset er inden døre holdt i hvidt med pæne gulve i henholdsvis træ og klinker. Flere afdelinger af huset prydes i øvrigt af synlige bjælkekonstruktioner.

De rustikke bjælker ses eksempelvis i det store flotte køkken-alrum, som fremstår med et charmerende blåt køkken. Fra køkken-alrum skal man bemærke den gennemgående pejs, som man også får glæde af i den hyggelige lille tv-stue.

I stueplan er der i øvrigt flot nyt badeværelse, bryggers samt dejligt kontor.

Fra den store entré er der adgang til førstesalen, der har loft til kip med fritliggende hanebånd. Heroppe er der fire værelser samt to gennemgangsværelser. Endvidere badeværelse.

Huset opvarmes med jordvarme, der er vand fra Kornerup vandværk samt afløb til septiktank.

Fra gården er der kort cykelafstand til Svogerslev, som har indkøb, skole og dagtilbud samt idrætsfaciliteter. Køreturen til Roskilde centrum tager desuden kun ti minutter.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Niels Frederiksensvej 14, Kornerup Download

Detaljer

Kontantpris
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgrift
6.894

Boligareal
334
Bebygget areal
158
Grundareal
54.190
Driftsbygninger
364
Antal rum
10
Antal plan
2

Adresse
Niels Frederiksensvej 14, Kornerup
Kommune
Lejre
Byggeår
1926
Post nr.
4000
Postdistrikt
Roskilde

Energiklasse
B
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1551

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle