fbpx
Skip to main content

Laugøvej 20, 3200 Helsinge

Pris: 15.000.000

Hvis I drømmer om jeres eget fristed og et helt særligt hjem, hvor interessen for jagt og landbrug kan dyrkes, skal I se nærmere på landbrugsejendommen Tornegaarden. Tornegaarden er en trelænget ejendom, der er beliggende i landsbyen Laugø kun 2 km fra Helsinge

Ejendommen ligger midt i den idylliske landsby Laugø som om sommeren kan byde på både en arbejdende smedie og gårdbutikken Tranegaarden. Gården ligger midt i naturskønne omgivelser med en fantastisk udsigt mod Valby og Vejby. Gården ånder af total fred og ro og som udover landbrugsdelen også byder på tilhørende enge, mose og egen skov. Der er alt fra kronvildt, råvildt, harer, fasaner, ænder, dåvildt at finde i området, så ejendommen byder derfor på jagtmuligheder som er i en klasse for sig selv. Har I en drøm om hestehold, så er der også rig mulighed for at udleve den her, idet den nye maskinhal 18×22 m2 kan omdannes til hestebokse.

Tornegaardens have er indrammet af en pragtfuld bøgehæk og indeholder en stor, men nem ugenert have som man kan overskue fra den store terrasse. Ved gårdspladsen som er perlestensbelagt er der stuehuset og 2 længer samt maskinhus.

Stuehuset er delt op i 2 lejligheder, som begge byder på en dejlig atmosfære. Den største af lejlighederne er for 5 år siden total gennemrenoveret og indeholder bla. 1. sal. flere stuer, 2 bad og toiletter, køkken, hall og soveværelse. Denne lejlighed tilbyder et boligareal på 189m2.
Den anden lejlighed, 123 m2, har i år gennemgået en større renovering med bla en total ny indrettet 1. sal og indeholder 2 bad og toilet, denne lejlighed indeholder også flere stuer og eget køkken
Alle rum i stuehuset fremstår med højt til loftet, lyse og et dejligt lysindfald igennem de sprossede vinduer, og fra stuerne er der udgang til haven og tilhørende fliseterrasse.

Den ene af de 2 længer indeholder bla. en ny etableret lejlighed 145 m2, hvor der også er brugt gode kvalitetsmatrialer såsom fuldmurerede indvendige vægge, egeplanker og Höganæs klinker, lejligheden indeholder selvfølgelig også eget køkken, bad og toilet, samt lever op til nutidens krav om højt til loftet og isolering.

Da gården ialt indeholder 3 store nyistandsatte selvstændige boliger så er gården også et oplagt valg hvis flere generationer ønsker at bo sammen. Der er på alle 3 boliger opsat selvstændige energi og varmemålere.

Den anden længe indeholder 2 garager med brostensbelægning, de er begge med fjernbetjente el hejseporte, kolonialrum med ekstra toilet og stort isoleret værksted ligeledes med fjernbetjent el hejseport med tilhørende lagermuligheder.

Maskinhuset er opført i 2013 og er på ca 650 m2 og har også fjernbetjent el hejseport. I dag anvendes maskinhuset til gårdens drift. Den tilhørende landbrugsjord ligger op af ejendommen.

Alle bygninger lever op til nutidens krav til stand, funktionalitet og brugbarhed. Der er derfor ikke nogle vedligeholdelses udgifter, der skal forudses i de næste mange år.

Der er på ejendommen ikke sparet på noget, f.eks. er der udført murværk på stuehuset i en klasse for sig selv, samt at der på ejendommen er kamtakkede gavle at finde.

Ejendommen har mulighed for fibernet og al beboelsen bliver opvarmet med et nyere pillefyr, så de totale udgifter til varme er meget lave.

Trods den naturrige og fredelige beliggenhed bosætter I jer centralt i forhold til hverdagens fornødenheder. I kan tilgå alt fra indkøb og pasningstilbud i Helsinge, som kan nås direkte i bil eller via cykelstien. Hvis I skal med toget, så er der 800 m. til stationen Troldebakkerne. Samtidig er I tæt på badebyen Tisvildeleje som også kan nås med toget, på cykel eller bil. Gården ligger 4 km fra Hillerødvejens forlængelse så man kan være i centrum af København i løbet af 45 min.

Ejendommen er total gennemrenoveret fra A til Z, hvor alt er gennemgået og/eller fornyet.
Af store udgiftposter som er foretaget kan bla. nævnes, total udskiftning af kloak og el-installationer, nyere spildevandsanlæg, nye kviste samt nyt sort tegltag på stuehuset, overalt nye vinduer og døre. Alle driftbygninger og stuehus har ligeledes fået monteret zinktagrender og afløbssystem, så klimaskærmen er også i orden.

Det er meget sjældent at landbrugsejendomme i denne liga bliver udbudt til salg og lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Energimaerkning, Laugøvej 20C Download
Energimærke Laugøvej 20 Aog B Download
Plantegning og Skitse Download
Salgsopstilling Laugøvej 20 3200 Helsinge Download

Detaljer

Kontantpris
15.000.000
Udbetaling
750.000
Ejerudgrift
4.251

Boligareal
467
Bebygget areal
230
Grundareal
399.679
Driftsbygninger
1.283
Kælderareal
40
Antal rum
10
Adresse
Laugøvej 20
Kommune
Gribskov
Byggeår
1865
Post nr.
3200
Postdistrikt
Helsinge

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
726-2023

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle