Skip to main content

Kornerup Landevej 40, Kornerup, 4000 Roskilde

Pris: 11.995.000

I udkanten af den hyggelige landsby Kornerup nær Roskilde ligger denne perle med sine ca. 26 ha. Her er naturskønne omgivelser med udsigt til åbne vidder og Kornerup Sø og en skøn have som Kornerup å løber igennem.

Af de ca. 26 ha som er til ejendommen er de 16.5 ha forpagtet ud. Resten af jorden er skøn natur, med god beplantning og 2 søer, som sammen med grund direkte til Kornerup Sø, giver et fantastisk dyreliv og hermed en god jagt. Der er placeret en lille fin jagthytte nær de små søer.

I får et præsentabelt stuehus på 440 kvm, hvortil kommer 80 kvm kælder, så her er plads til hele familien, endda også til to, hvis drømmen er at bo flere familier sammen.

Stuehuset er oprindeligt fra 1890, og indrettet med store og lyse rum med højt til loftet. Stueetagen rummer godt bryggers, køkken med spiseplads samt flere dejlige stuer. Fra den store stue er der udgang til terrasse, hvorfra udsigten over jorden kan nydes. Endvidere et værelse samt badeværelse.

Fra den elegante hall træder man op på en møblerbar repos på 1 salen, der fordeler fire værelser og et badeværelse. Endvidere soveværelse, med eget bad og en sydvendt altan.

Huset afrundes af en god kælder på 80 m2 med tre disponible rum.

Dejlig stor have med mange blomsterbede og den største og flotteste rødbøg. Der er frugttræer, og bærbuske og rig plads til at lave en stor urtehave.

I 1985 er der opført en god garagebygning, som sammen med stuehuset danner rammen om gårdspladsen. I bygningen er pillefyret som opvarmer stuehuset er placeret, og derudover er der plads til biler samt gårdens maskiner.

Er drømmen at have et mindre dyrehold af får eller kødkvæg er der plads til fold og en gammel staldbygning der kan bruges hertil.

Gården er helt perfekt til jer, der drømmer om masser af plads og landlig idyl i naturskønne omgivelser, men samtidig ønsker at være tæt på hverdagens behov. Fra adressen er der kort cykelafstand til indkøb, dagtilbud og skole, og der er blot ti minutters kørsel ind til Roskilde.

Salgsopstilling - Kornerup Landevej 40, Download

Detaljer

Kontantpris
11.995.000
Udbetaling
600.000
Ejerudgrift
3.471

Boligareal
440
Bebygget areal
240
Grundareal
263.211
Driftsbygninger
64
Kælderareal
80
Antal rum
12
Antal plan
3

Adresse
Kornerup Landevej 40, Kornerup
Kommune
Lejre
Byggeår
1890
Post nr.
4000
Postdistrikt
Roskilde

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1541

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle