Skip to main content

Holbergsvej 98A, 4293 Dianalund

Solgt

Kirkemarksgaard har tidligere dannet rammen om et aktivt landbrug, og står i dag og venter ny anvendelse, og mulighederne er mange i de gode og rummelige udbygninger.

Gården er fra 1917 og ligger i den lille, hyggelige landsby Tersløse, ca. 3 kilometer fra Dianalund, hvor man har de mest nødvendige hverdagsfaciliteter, som Holbergskolen, daginstitutionen og forskellige idrætsfaciliteter. Derudover er der indkøb, læge, bibliotek og dejlige naturområde samt offentlig transport, hvilket gør placeringen oplagt for børnefamilien.

Stuehuset er på 168 kvm, hvortil kommer 1 salen som ikke er noteret på BBR. Huset er indrettet med entre, dejligt køkken alrum med udgang til haven, soveværelse samt badeværelse. Endvidere 2 stuer, et værelse samt en entre med trappe til 1 salen og et badeværelse. 1. salen rummer 2 værelser og et stort disponibelt rum.

Dejlig og ugenert have med høje træer, store buske og blomster, og fra terrassen kan udsigten over markerne nydes.

Huset opvarmes med pillefyr, der er vand fra vandværk samt afløb til off. kloak.

I de tre længer som sammen med stuehuset danner rammen om gårdspladsen er der bl.a en lille fin tidligere medarbejderbolig med køkken og bad på 39 kvm. Derudover er de små 1700 kvm udbygingerne indrettet med godt værksted samt yderligere lader mm som står og venter på nyt liv. Bygningerne har loft til kip, så mulighederne er som sagt mange. Mangler man lager plads, samler man på biler eller er drømmen et lille ridehus med plads til et mindre dyrehold, så er dette stedet.

Grunden er på godt 2 ha, så der er fin plads til et par folde mm.

Solgt
Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Holbergsvej 98A Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.305

Boligareal
207
Bebygget areal
168
Grundareal
20.000
Driftsbygninger
1.551
Antal rum
7
Adresse
Holbergsvej 98A
Kommune
Sorø
Byggeår
1917
Post nr.
4293
Postdistrikt
Dianalund

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1522

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle