Skip to main content

Nakkedamsvej 91, Røgerup, 4050 Skibby

Solgt

I udkanten af den lille landsby Røgerup ligger den hyggelige Ladagergaard, med en skøn udsigt over marker og landskab.

Ladagergaard er opført i 1902, og byder på masser af muligheder – du får 2 boliger, fin gildesal med anretterkøkken og toilet, god stor lade samt staldlænger med plads til dyr, lager eller hvad nu drømmer er.

Gården ligger ca. 5 min kørsel fra Skibby, og både Frederikssund, Roskilde og Holbæk kan nås på ca. 20 min. Der går bus lige forbi døren, som kører til Skibby eller Frederikssund. I Skibby er der skole, daginstitutioner samt gode indkøbsmuligheder.

Der er 5,3 ha til ejendommen, hvoraf de 1.3 ha ligger ved bygningerne – her er en dejlig stor have samt fold med plads til dyr. De sidste 4 ha ligger et stykke fra ejendommen, og er et eng-/moseområde med skøn natur og god jagt.

Fra den hyggelige gårdsplads kommer man ind i stuehuset som er på ca. 180 kvm. Huset er indrettet med bryggers, pænt spisekøkken, hvorfra der er nedgang til tør kælder. Derudover er der stue, badeværelse samt værelser. Fra både køkken og stue er der udgang til stor træterrasse.

Desuden lejlighed med dejligt køkken med spiseplads, værelse og badeværelse. På 1 salen er der stue, hvorfra der er den skønneste udsigt over landskabet. Til denne bolig er der flere skønne terrasser, hvorfra solnedgangen kan nydes.

Gården opvarmes med pillefyr, der er vand fra Ferslev Vandværk og afløb til offentlig kloak.

Ladagergaard er helt perfekt til jer, der drømmer om masser plads i landlige omgivelser, men samtidig ønsker at være tæt på hverdagens behov.

Solgt
Energimaerkning Download
Salgsopstilling- Nakkedamsvej 91 Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
4.022

Boligareal
180
Bebygget areal
220
Grundareal
53.414
Driftsbygninger
728
Antal rum
9
Antal plan
1

Adresse
Nakkedamsvej 91, Røgerup
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1902
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1565

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle