Skip to main content

Stationsvej 53, 3650 Ølstykke

Solgt

Fantastisk beliggenhed

Søger du en landejendom, der ligger tæt på S-tog, byen hvor skole og indkøb er indenfor 1 km afstand, men alligevel naturskønt med langt til naboer, og kun støjgener fra fugle og dyreliv, ja så bør du kigge nærmere på denne skønne landejendom.

Perfekt egnet til hestefolket (Islænder) samt dem med passion for jagt/natur fred og ro.
For enden af egen grusvej med jord på begge sider af vejen møder man ejendommen. Her er rigelig plads i gårdspladsen til opbevaring af det man nu måtte have behov for. Til ejendommen hører, isoleret garage/værksted med elektrisk vognport på 84 kvm (isoleret efter helårsbeboelses krav). Der er forberedt til gulvvarme i 3 zoner, men pt. er der påsat luft til luft varmepumpe.

Staldbygning på 74 kvm med i alt 4 hestebokse. I dag fungerer den som løsdrift inklusiv 3 bokse. Der er frostsikret vand til hestene inkl varmelegeme.
Herudover endnu en løsdrift stald med frostsikret vand samt en overdækning til maskiner.

Her er eget vandværk som er udskiftet for ca 5 år siden.

Ejendommen indeholder: Stor entre med gulvvarme og adgang til 1. sal hvor der er 4 store værelser samt et toilet. I stueplan er der badeværelse med gulvvarme, dejlig stue med massivt trægulv i delvis åben forbindelse til kæmpe landkøkken fra Kvik, etableret i 2020. Her er ligeledes massivt trægulv. I 2023 er brændeovnen udskiftet til ny brændeovn der forsyner køkkenet med skøn varme med brænde fra egen skov. Fra køkkenet er det udgang både til syd terrasse samt vestvendt overdækket terrasse. Herudover meget stort bryggers med udgang til endnu en stor fliseterrasse mod nord. Her er skøn udsigt over egen jord og folde, ligesom der naturligvis også er 360 graders kig over egen jord fra køkken alrum og stuen, ja fra samtlige rum i ejendommen faktisk. Her falder man naturligt i staver over hestenes leg på marken, rådyret der lige kigger forbi på marken for en stund, eller de mange forskellige fuglearter der har indtaget foderautomaten.

Foldene er indrettet med respekt for den islandske hest. Her er etableret vandrefolde, samt “børnehave” til ungheste. Mosen samt skoven er vedligeholdt, og der er gjort en hel del for at sikre biodiversitet samt gode muligheder for alle skovens dyrearter. Der er mulighed for at gå en tur i egen mose/skov og nyde det rige dyreliv. Hvis ikke det er nok, kan man få 100 meter hen ad Stationsvej tilgå endnu mere skøn natur, idet kommunen har indrettet stier i lyngmosen hvor dejlig natur kan nydes året rundt. Der er heller ikke langt til indhegnet hundeskov. Ønsker man en ridetur i skoven, skal man blot ca. 500 meter hen ad Stationsvej, hvorefter man drejer ind ad grusvej og på ca 15 minutters skridt tur hjemme fra ejendommen rammer man Sperrestrup skov, som er indrettet med ridestier..
Er denne skov ikke stor nok, kan man fortsætte ad naturstien til Slagslunde skov og helt til Buresø og videre, såfremt behovet er der.

Ølstykke By er ligeledes kendt for en “rideby” og her er etableret flere ridestier i byen. Til ejendommen er ligeledes for ca 25 år siden etableret 20X40 “jordfold” med lys på som er velegnet som ridebane. Ejendommen har nyere luft til vand varmepumpe og solfanger på taget. Her er et utroligt lavt varmeforbrug dette kombineret med hyggen fra brændeovnen.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
6.584

Boligareal
202
Bebygget areal
122
Grundareal
66.276
Driftsbygninger
74
Antal rum
5
Adresse
Stationsvej 53 og nr. 37
Kommune
Egedal
Byggeår
1973
Post nr.
3650
Postdistrikt
Ølstykke

Energiklasse
A2010
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
738-2024

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle