Skip to main content

Åsøvej 46, Åsø, 4171 Glumsø

Pris: 4.995.000

Nær Glumsø ligger Asøgård, en pæn og velholdt landejendom fra 1850 – Her får I ikke kun et rummeligt hjem, men også en række gode og brugbare udbygninger, hvorfra sælger tidligere har drevet webshop og tømrervirksomhed.

Der er 4 ha til gården som ligger lige bag bygningerne, så er drømmen at have lidt dyr er der godt plads til det. Har man ikke behov for jord, kan den forpagtes ud.

Asøgårds stuehus danner sammen med udlængerne rammen om gårdspladsen. Udbygninger er i virkelig god stand og dele af dem er delvis opvarmet, hvorfor de er ideelle til udleje, den selvstændige håndværkere eller som lager til en internetbutik mm.

Er drømmen at bo sammen flere familier, kan der indrettes en bolig mere i en af udlængerne.

Stuehuset er på 189 kvm og indrettet med entre, ældre badeværelset med badekar samt separat rum med toilet. Rummeligt spisekøkken med god skabsplads og direkte adgang til en vestvendt terrasse. Desuden spisestue og en lys stue med brændeovn samt udgang til haven, som kan nydes ugenert.

Derudover tre værelser og i den modsatte ende af huset ligger yderligere to mindre værelser. På første er der et værelse og rig mulighed for at udnytte yderligere værelse. Til slut et lille kælderrum til opbevaring.

Sælger har renoveret størstedelen af stuehuset, hvor der er gulvvarme – køkken og badeværelse mangler at blive renoveret.

Dejlig have med mange skønne store træer, drivhus samt masser plads til den store køkkenhave.

Ejendommen har vand fra vandværk, afløb til offentlig kloak samt opvarmning af brændefyr, som kan ændres til pillefyr.

Asøgård ligger skønt i rolige omgivelser og med markerne som nærmeste nabo. En frisk cykeltur eller få minutters kørsel i bil tager jer til daginstitutioner, Glumsø-hallen og skolen. I Glumsø er der også gode indkøbsmuligheder, og I kan nemt tage toget videre ud i det sjællandske landskab eller til København.

En særdeles god ejendom for den selvstændige eller for dem der ønsker at give sig i kast med udlejning, hvilke der er rigtig gode muligheder i.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Åsøvej 46, Download

Detaljer

Kontantpris
4.995.000
Udbetaling
250.000
Ejerudgrift
2.857

Boligareal
189
Bebygget areal
159
Grundareal
40.000
Driftsbygninger
1.243
Antal rum
8
Antal plan
2

Adresse
Åsøvej 46, Åsø
Kommune
Næstved
Byggeår
1850
Post nr.
4171
Postdistrikt
Glumsø

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1573

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle