Skip to main content

Vollerslevvej 31, 4632 Bjæverskov

Solgt

Lundebakkegaard er en flot heste/erhvervsejendom med 10 ha jord, ridehus, 17 hestebokse, værksted samt 2 gode maskinhaller. Lækkert stuehus på 311 kvm samt lejlighed på 60 kvm.

Gården ligger ved Bjæverskov nær travbanen, med små 10 km til både Køge og Borup og med nem adgang til både Vest – og Sydmotorvejen.

Sælger driver hestepension (selvpas) fra ejendommen og der er 17 bokse fordelt på 3 afsnit, der alle er bygget sammen. I forbindelse med stalden findes opvarmet sadelrum/rytterstue (tidligere anvendt til gårdbutik) samt stort foder/udstyrsrum og i tilknytning dertil toilet med vaskemaskine. Møddingforhold mm er godkendt.

Dertil kommer dejligt lyst ridehus (18×57 meter) samt udendørsridebane (20 x 60 meter ). Der er indhegnede folde og den øvrige jord er udlagt med græs. Ejendommen er i dag selvforsynende med wrap.

Fra ejendommen er der ridesti (aftalt mellem 3 lodsejere) direkte til Vallø-skovene, hvortil der kan købes ridekort.

Derudover er der maskinhal fra 2016 på 1.016 kvm med elektriske porte i begge ender, oplagt til maskiner, udlejning eller lignende. Endvidere en hal på 449 kvm ligeledes med ny elektrisk port, som har været benyttet til værksted (delvis isoleret), en mindre staklade og staldbygninger.

Der er mellem udbygningerne kørefast vej og god plads, så det er nemt at komme rundt, også med større maskiner/lastbiler. Endvidere gode parkeringsforhold bag bygningerne, således at gårdspladsen hvorfra der er adgang til stuehuset ligger ugenert.

Stuehuset til Lundebakkegaard er på 311 gode kvm og oprindeligt opført i 1870/1979. Stort set hele huset er renoveret af sælger i perioden 2018-2020, herunder nyt køkken badeværelse, parket- og flisegulve, vinduer, tagrender, gavle mv. Huset rummer entre, badeværelse, bryggers, 2 værelser samt stort skønt køkken, i forbindelse med dejlig lys stue med udgang til stort terrasse. Endvidere entre samt toilet.

1 salen er er indrettet med 4 gode værelser og repos.

Der er kommet nye vinduer, tagrender/udhæng og gavle i 2019, hvor 1 salen også er renoveret.

På 1 salen af stalden er der en lejlighed på 60 kvm, som er indrettet med stue med køkken, værelse samt badeværelse (lejligheden er ikke godkendt til beboelser men mødelokale.).

Hele ejendommen opvarmes med flis/træpillefyr fra 2015, der er afløb til nedsivningsanlæg og vand fra vandværk.

Lundebakkegaard er en skøn ejendom, med en dejlig beliggenhed og uanet muligheder, og hvor hobby og erhverv kan forenes.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.982

Boligareal
311
Bebygget areal
190
Grundareal
97.917
Driftsbygninger
3.018
Antal rum
8
Antal plan
2

Adresse
Vollerslevvej 31
Kommune
Køge
Byggeår
1870
Post nr.
4632
Postdistrikt
Bjæverskov

Energiklasse
D
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1386

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle