fbpx
  • Forside
  • Voldbjerg 4 mfl., Ugerløse, 4400 Kalundborg

Voldbjerg 4 mfl., Ugerløse, 4400 Kalundborg

Pris: 3.485.000

Lige midt i naturen ligger gården ‘Dalsgaard’ med sine godt 7 hektar i et naturskønt område. Med en beliggenhed 1 km fra Storebælt og med kun 10 km til Kalundborg får du ægte landliv med indkøb indenfor rækkevidde.

Gården består af et stuehus og flere driftsbygninger, som tidligere i flere generationer har dannet ramme om et aktivt landbrug.

Bygningerne står i dag og venter på ny anvendelse og rummer mange muligheder for fx hestehold, får, køer mv.

Det hvidkalkede stuehus er oprindeligt opført i 1897 med et boligareal på godt 300 kvm (74 kvm er registret som erhverv). Huset er i to etager og dets mange kvm rummer flere store stuer, værelser, badeværelser samt et rummeligt køkken. Her er plads til familien, der gerne vil på landet og have god plads, højt til loftet og fred og ro.

Driftsbygningerne er på godt 2.500 kvm og består af flere stalde med plads til dyrehold, maskiner, halm eller lignende. Gårdens store lade, vil være ideel til ridehus, hvis drømmen er at have egne heste hjemme eller hestepension.

Fra stuehusets havedør træder du ud i en dejlig have, hvor man om sommeren kan nyde sin eftermiddagskaffe. Haven omkranses af store, gamle træer og buske. På den store grund findes en gammel, charmerende frugthave med pære-, blomme-, kirsebær- og æbletræer i flere sorter. Derudover er der anlagt en stor køkkenhave, hvor der igennem generationer har været dyrket alskens grøntsager. Gården er med andre ord ideel til familien, der ønsker at være selvforsynende.

Det omkringliggende jordtilliggende har mange udnyttelsesmuligheder: etablering af ridebane, folde, bortforpagtning mv. Kun fantasien sætter grænsen.

Til gården hører et lille hyggeligt bindingsværkshus, som i dag er lejet ud. Huset er ca 60 kvm (der er dog kun registreret 35 kvm) og består af entré, stue, badeværelse samt to værelser. Den årlige huslejeindtægt er 48.000,- incl vand og varme. Lejer kan opsiges efter lejelovens bestemmelser.

Både stuehus og den lille udlejningsejendom opvarmes via halmfyr og ejendommen har vand fra eget vandværk. Ejendommen har afløb til septiktank, og ved ejerskifte er der krav om forbedring af nedsivning.

Her er den ideelle ejendom til familien, der ønsker det uforstyrrede liv i frem og ro og i balance med naturen. Der er mulighed for tilkøb af mere jord.”

Læs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
3.485.000
Udbetaling
175.000
Ejerudgrift
3.400

Boligareal
267
Bebygget areal
226
Grundareal
74.000
Driftsbrygninger
2.438
Antal rum
10
Adresse
Voldbjerg 4 mfl., Ugerløse
Kommune
Kalundborg
Byggeår
1897
Post nr.
4400
Postdistrikt
Kalundborg

Energiklasse
F
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1370

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.