Skip to main content

Vestergårdsvej 5, Vrangstrup, 4171 Glumsø

Solgt

31 ha jord med bygninger udbydes nu til salg i Vrangstrup mellem Ringsted og Glumsø.

Ejendommen der er en gammel firlænget gård har jord direkte ned til Susåen og ligger med udsigt udover meget flot natur. Gården har tidligere været brugt til fjerkræsproduktion og er på nuværende tidspunkt lejer en kvægbonde 2 ha jord, stuehus samt driftsbygningerne til 31. maj 2023. Den resterende jord forpagtes ud til 31.12.2023

Stuehuset har et boligareal på 360 kvm og indeholder, værelser, stue, køkkenafdeling samt kig ud og den store have. I stuehuset har man delvis revet en del af inventaret ud og der er derfor rig lejlighed til at sætte sig eget præg og smag på indretningen. Her er altså en unik mulighed for, at sætte sig eget præg på indretningen så man får den bolig man drømmer om at bo i.

Driftsbygningerne består af de 3 gamle længe som danner rammen om den hyggelige gårdsplads, derudover er der 8 haller som har været brugt i forbindelse med opdræt af fjerkræ. Bygningerne bruges i dag som løsdriftsstald til kvæg.

Jorden er beliggende i stort stykke omkring ejendommen, hvor ca. 16 ha er i omdrift og 6,02 ha er udlagt som vådområde (VMP-lll status) den resterende del af jorden består af remisser, u-dyrket areal samt bygningsmassen.

Potentiale for ejendommen er stort uanset om man ønsker produktion af dyr eller blot vil nyde den skønne natur. Ejendommen egner sig godt til lagerhotel eller hestepension da man nemt kan omdanne de mange bygninger til hestestalde og ridehus. Der er selvfølgelig også den mulighed, at man blot kan forpagte jorden ud og nyde den fantastiske skønne udsigt, hvis man drømme om at bo i fred og ro på landet.

Ejendommen har så mange detaljer og muligheder som vi meget gerne vil vise Jer, kontakt os allerede i dag og bestil en fremvisning.

Solgt
Salgsopstilling Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.636

Boligareal
360
Bebygget areal
290
Grundareal
317.277
Driftsbygninger
9.625
Kælderareal
16
Antal rum
13
Antal plan
2

Adresse
Vestergårdsvej 5, Vrangstrup
Kommune
Næstved
Byggeår
1886
Post nr.
4171
Postdistrikt
Glumsø

Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1485

Henrik Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
 Ringsted og Nr. Alslev
Telefon
20 58 02 23
E-mail
hni@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle