fbpx
Vi afholder gratis informationsaftener om køb af gård Læs mere

Venslev Huse 11, 4050 Skibby

Solgt

Rosenlund er en charmerende landejendom med 7,8 ha beliggende i Hornsherred i en smuk og kuperet natur, tæt på vand og skov, få km fra landsbyen Venslev, hvorfra der er busforbindelse til Skibby og Frederikssund. I 2019 åbner den nye bro over Roskilde Fjord, hvilket vil betyde at København kan nås på kortere tid.

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1880, men er løbende renoveret senest med badeværelse og køkken. Der er lagt stråtag på hele ejendommen i perioden fra 2001 – 2009, og ejendommen har netop fået ny mønning.

Boligen rummer 212 gode kvm, som er indrettet med entre, dejligt stort badeværelse med brus og spa, bryggers, viktualierum samt stort fyrrum, hvor husets varmekilde – pillefyret – er placeret. Derudover dejligt køkken i forbindelse med stor stue, hvorfra der er udgang til den skønne og ugenerte have. Endvidere soveværelse samt 4 gode børneværelser. Der er et flot og rustikt stengulv i hele boligen.

Dejlig have med ny anlagt sø, flere terrasser samt mange flotte blomster, og et vel af buske og frugttræer.

Ejendommen har afløb til fælles rensningsanlæg samt vand fra vandværk. Der kommer Fibernet til området og dermed en god forbindelse, hvis man fx vil arbejde hjemmefra.

Der er ca. 400 kvm udbygningerne, som er indrettet med værksted, udhuse, lade mm samt en god stald fra 2001 som i dag er indrettet til en dejlig løsdrift stald til ejers heste – men det vil også være ideel til fedekvæg eller får. Har man behov for bolig nr. 2, kontor eller lignende er der rig mulighed for indretning af dette i nogle at udlængerne.

Hvad angår jorden er der som skrevet 7,8 ha hvor af halvdelen ligger i forbindelse med bygningerne og pt. udlagt med folde. Derudover er der små 4 ha, som går direkte ned til Isefjorden – dette stykke er forpagtet ud.

Her får du mulighed for at bo på landet, hvor man er dejlig ugenert, men alligevel en del af et godt socialt fællesskab i Venslev Huse og omegn med høstfest, Sankt hans, juleklip, fastelavn, etc.

Rosenlund oser af charme og idyl – her er virkeligt hyggeligt !

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.243

Boligareal
200
Bebygget areal
212
Grundareal
78.837
Driftsbrygninger
450
Antal rum
7
Antal plan
2

Adresse
Venslev Huse 11
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1880
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1271

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Kontakt

Agrovi Mæglerne Hillerød
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
E-mail avh@agrovi.dk

Agrovi Mæglerne Ringsted
Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
E-mail rid@agrovi.dk

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.