Skip to main content

Vejlø 1, 4900 Nakskov

Solgt

Jagt og Natur – Unikt liebhaveri i særklasse: Få din helt egen ø – Vejlø i Nakskov Fjord

Ingen bopælspligt.

Nu kan du overtage skønne Vejlø, der med 36 hektar ovenikøbet er den største privatejede ø i Nakskov Fjord. Der er ganske og aldeles uforstyrret på øen, og uanset om du er interesseret i landbruget, eller om du vil betages af den uspolerede natur, så er Vejlø stedet. Her kan du skabe dig din helt egen verden, og det er da også tydeligt at fornemme, at den ugenerede ø har en ganske særlig atmosfære. Her går livet uundgåeligt sin gang i pagt med naturen, der blandt meget andet giver billedskønne tableauer at hvile blikket på – uanset årstiden.

Det er med andre ord en helt unik mulighed at erhverve sig Vejlø, og den er da også en naturskøn perle, der med den nænsomme græsning og de uspolerede strandenge er en foretrukken yngleplads for en bred vifte af træk- og vandfugle. Er du fuglekigger, kan du således her få alt fra de mest gængse arter til de sjældneste i linsen. Driver du landbrug, har du desuden god mulighed for at flytte din braklægning hertil, idet 23 hektar er udlagt med EU-støtte.

På Vejlø finder du en historisk landejendom, der daterer sig tilbage til år 1911. Stuehuset er ganske enkelt indbegrebet af original charme, for bortset fra et køkken af nyere dato er indretningen helt tro mod alderen, arkitekturen og beliggenheden, og alt er således holdt i den oprindelige stil.

Stueetagens tre stuer en suite emmer med plankegulve, stuklofter og rosetter til lysekroner af netop den særegne, originale charme, og i den sammenhæng er det tillige værd at fremhæve en fin og ikke uvæsentlig detalje: Den ene stue prydes af tre originale møbler udfærdiget specielt til stedet af en snedker, der blev sejlet til øen fra Nakskov. Stueetagen byder også på et værelse, og førstesalen rummer et badeværelse samt fem oprindelige pigeværelser, som på deres respektive døre stadig bærer navnene på stuepigerne, der i sin tid beboede dem.

Øens rekreative arealer består blandt andet af en stor have, levende hegn samt gamle frugtplantager. Desuden er her en badestrand, som i sagens natur vil være helt din egen. Den er placeret ved både- og badebroen, hvor sommerdagene kan forsødes med en frisk, ugeneret dukkert, og hvor du kan skue over mod ruinen af Engelsborg på naboøen Slotø, som du deler fjordens vande med.

Med placering midt i fjorden er her naturligvis også rigtig gode forhold for lystfiskeri samt for at dyrke vandsport, uanset om der stævnes ud på SUP-board, som windsurfer eller som kitesurfer. I båd har du fra øen ligeledes nem adgang til Smålandsfarvandet og til Det Sydfynske Øhav. Endvidere er her rigtig gode forhold for strandjagt, og her er rig mulighed for at nedlægge ænder, gæs og sågar fasaner.

Vejlø har siden 1971 været vært for Vejlø Ølejr, som i sommeren 2022 med et års forsinkelse fejrer 50-års jubilæum. Mange gode minder er gennem årene skabt her, og også her finder du en fin detalje, som er værd at bemærke: Blandt ejendommens udhuse er etableret en hyggelig kiosk, hvor den nuværende ejer sælger drikkevarer til de besøgende. Ø-lejren har en lejekontrakt for et år af gangen.

Transport til og fra øen foregår med båd, mens der ved lavvande også er mulighed for at køre til øen gennem det lave vand. En hurtig sejltur til Lindelse giver adgang til fastlandet, og herfra er der kun en kort køretur via Sandby til Nakskov.

Er du interesseret i at overtage denne skønne perle af en privatejet ø? Kontakt os allerede i dag for mere information, og lad os arrangere en tur til det, der kan blive din helt egen verden.

Solgt
appendix Download
BBR - Freuchensvej 14 Download
Ejendomsvurdering Download
kort_over_vejdirektoratets_projekter Download
Kort_over_vejforsyning_8n_ Download
resume Download
Servitut nr. 3 af 29.09.1940 - lys på begge ejendommen Download
Servitut nr. 4 af 11.01.1985 - lys på begge ejendomme Download
Servitut nr. 5 af 27.11.1986 - lyst påbegge ejendommen Download
Tingbog - Freuchensvej 14 Download
vurderingsmeddelelse Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.474

Boligareal
128
Bebygget areal
128
Grundareal
362.480
Driftsbygninger
1.215
Kælderareal
10
Antal rum
7
Adresse
Vejlø 1
Kommune
Lolland
Byggeår
1911
Post nr.
4900
Postdistrikt
Nakskov

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1460

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle