fbpx
Vi afholder gratis informationsaftener om køb af gård Læs mere

Torkilstrupvej 20, 4060 Kirke Såby

Solgt

Brovang er den mest fantastiske hesteejendom, beliggende idylisk midt mellem Kirke Såby og Rye, kun 7 km. fra Hvalsø, og med kun 15 km. til Roskilde den ene vej og 15 km. til Holbæk i den anden retning.
Fra Kirke Såby er du hurtigt på Holbækmotorvejen, og med bil kan du være i København på kun 35 minutter. Der er busstop lige foran døren, og den lokale Brugs kan nås på 3 min.

Med i alt 6 ha jord, har du gode muligheder for at have heste, kvæg, får eller andre dyr som du gerne vil have lige i baghaven. Hele ejendommen er indhegnet med Poda hegn, og der er anlagt både vinter og sommerfolde. På marken er der løsdriftsstald så hestene altid kan komme i læ for vejr og vind.

Huset er opført i 1920, men er total renoveret og energioptimeret i 2016. Huset er i 2 etager, hvor stueetagen består af en entré, stor meget lys stue med en skøn udsigt til haven, stort køkken med en fantastisk udsigt over markerne og et lækkert badeværelse. Første salen er indrettet med 3 børneværelser og et stort soveværelse med udsigt fra 2 vinduer i gavlen. Hele huset er opvarmet af centralvarmeanlæg med gulvvarme, termostatstyret i hver enkelt rum. Gulvvarme styrring og termostater er af mærket Uponor.

Stalden er indrettet med et brugbart værksted, hvor ejendommens pillefyr og pillesilo er at finde. Ved siden af værkstedet er et 15 m2 bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
Den anden ende af stalden er indrettet med 1 stor løsdriftstald og 1 mindre hesteboks. Der er adgang til løsdriftboksen fra folden.

Så søger I en ejendommen som er indflytningsklar, der ligger skønt, omgivet af smuk natur og søde naboer, og hvor alle drømme kan udleves, så er dette absolut ejendommen for Jer.

Se mere på www.brovangtilsalg.nu eller se denne video på Youtube
video.brovangtilsalg.nu

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.593

Boligareal
132
Bebygget areal
80
Grundareal
60.960
Driftsbrygninger
140
Antal rum
6
Antal plan
2

Adresse
Torkilstrupvej 20
Kommune
Lejre
Byggeår
1920
Post nr.
4060
Postdistrikt
Kirke Såby

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1239

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Kontakt

Agrovi Mæglerne Hillerød
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
E-mail avh@agrovi.dk

Agrovi Mæglerne Ringsted
Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
E-mail rid@agrovi.dk

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.