fbpx
Skip to main content

Tørveslettevej 14, Smørumnedre, 2765 Smørum

Solgt

Tørveslettegaard er en præsentabel landbrugsejendom, som med sine 32 ha lige omkring gården, har en helt unik beliggenhed og et stort potentielle. Pt. er der årligt lejeindtægter på ca. 500.000 kr. inkl. forpagtningsafgift – og der er mulighed for mere!

Gården, som ligger fredeligt i den grønne oase mellem Smørumnedre, Måløv og Ballerup, bemærker sig blandt andet ved den nære forbindelse til naturen, de åbne landskaber og Stormosen – og så alligevel ganske bynært.

Af de 32 ha som hører til gården dyrkes ca. 21 ha. Resten af jorden består af skøn natur med skov, mose og søer med en god jagt. Yderligere jord kan evt. tilkøbes.

Det 334 m2 store og præsentable stuehus på Tørveslettegaard ligger i en skøn stor parklignende have med egen bålhytte. Opvarmning sker via jordvarmeanlæg. Der er vand fra Novafos samt nedsivning til rodzoneanlæg.

Stuehuset samt 136 kvm af udbygningerne er udlejet til Københavns Kommune som min. frem til 2029, og huser en udflytterbørnehave. Stuehuset rummer stort garderoberum, et køkken af industriel karakter samt flere opholdsrum, stuer og toiletter. Udlængen er forsynet med yderligere badeværelser og toiletter, garderobe, opholdsrum, bryggers samt personaleafdeling med thekøkken og kontor.

De resterende af de godt 1.500 m2 udbygninger, som sælger i dag bruger til opbevaring/lager er med varierende loftshøjde. Sælger har pt. udlejet ét mindre lokale, og resten af udbygningerne er også særdeles oplagte til udlejning.’

Alt i alt en rigtig god investeringsejendom – eller på sigt en skøn heste- eller jagt- og naturejendom, som bestemt er et besøg værd.

Solgt
Energimaerkning Download
Energimærke Download
Salgsopstilling - Tørveslettevej 14 Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
4.897

Boligareal
470
Bebygget areal
173
Grundareal
324.885
Driftsbygninger
1.659
Antal rum
5
Antal plan
2

Adresse
Tørveslettevej 14, Smørumnedre
Kommune
Egedal
Byggeår
1945
Post nr.
2765
Postdistrikt
Smørum

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1496

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle