fbpx
Vi afholder gratis informationsaftener om køb af gård Læs mere

Tingerupvej 3B, 4330 Hvalsø

Solgt

Toftemosegaard er en pæn og velholdt 3-længet gård beliggende i den lille landsby Tingerup få km fra Hvalsø. I Hvalsø er der gode indkøbsmuligheder samt togstation.

Der er ca. 20 ha til ejendommen, som ligger i et godt stykke ved bygningerne. Der er to store remiser begge ved vand, hvilket giver et rigt dyreliv og hermed en god jagt. Størstedelen af jorden er pt. forpagtet ud, og den del der ikke er, er indhegnet til fold, hvor der senest har gået fedekvæg.

Ejendommens stuehus er bygget i 1886, men gennem tiden renoveret og rummer i alt ca. 190 beboede kvm. Førstesalen er kun delvis udnyttet. Så har man behov for yderligere plads er der rig mulighed for det.

Huset er indrettet med stort bryggers, hvorfra der er nedgang til kælder. Dejligt køkken med spiseafdeling, skabsgang, stort badeværelse samt soveværelse. Endvidere dejlig stue med pilleovn samt udgang til haven. Kontor, toilet samt entre med trappe til 1. salen.

På 1. salen er der 2 store værelser.

Udlængerne er bygget i årene fra 1926 til 1952 og har gennem tiden været fyldt med grise, køer og heste, men står nu og venter på ny anvendelse, og her sætter kun fantasien grænser. Her er plads til dyr, værksted, en gildesal eller måske der kunne indrettes en bolig, så man kunne bo flere familier sammen.

Der er vand fra vandværk, ejendommen er tilsluttet offentligt kloak og huset opvarmes med oliefyr og pilleovn. Der er endvidere solceller. Der er indlagt fibernet.

Skøn gårdsplads med terrasse og have med mange flotte blomster og træer. Dejlig urtehave med drivhus samt en afdeling med frugttræer.

Få km fra ejendommen ligger det smukke Skjoldenæsholm, hvor der er golfbane samt et stort skovområde, hvor man kan ride, lufte sin hund eller bare gå en tur og nyde naturen.

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.797

Boligareal
179
Bebygget areal
152
Grundareal
196.313
Driftsbrygninger
529
Kælderareal
28
Antal rum
6
Antal plan
2

Adresse
Tingerupvej 3B
Kommune
Holbæk
Byggeår
1886
Post nr.
4330
Postdistrikt
Hvalsø

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1268

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Kontakt

Agrovi Mæglerne Hillerød
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
E-mail avh@agrovi.dk

Agrovi Mæglerne Ringsted
Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
E-mail rid@agrovi.dk

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.