fbpx

Terslevvej 1A, 4690 Haslev

Solgt

På Sydsjælland ca. 50 min. Fra København, ligger den meget rummelige og funktionelle landejendom med plads til
den store familie.
Bygningerne udgør godt 700 m2, så der er rigeligt plads at udfolde sig på.Der hører 5,4 ha jord til ejendommen, hvoraf ca. halvdelen er forpagtet ud. Den resterende jord danner en smuk kulisse med skov og marker. Her er et rigt dyreliv med mulighed for egen jagt.

Er man til selvforkælelse, byder landejendommen på træterrasse med spa og smuk udsigt til bålsted, skov og folde
med flot indhegning.
I forhaven, som er skærmet for indkig, ligger lille hyggeligt anneks med udsigt over den opvarmede swimmingpool. Nærmeste nabo er skoven, hvor der er anlagt stier til mountainbike, vandreture og shelter til offentlig brug.

Stuehuset udgør 336m2 og fremstår praktisk, velholdt og velindrettet. Sælger benytter i dag stuehuset som en stor bolig, men har tidligere fungeret som erhverv for unge mennesker. Der kan nemt indrettes to selvstændige boliger, hvis man ønsker at bo to familier eller generationer sammen, da der findes både køkken samt toilet og bad i stueplan og på 1. sal. På 1. sal er desuden en stor sydvendt altan.

Der er ca. 400m2 udbygninger, som bl.a. består af værksted, lade til løsdrift og stald med plads til heste eller andet dyrehold. Mulighederne er mange for den kreative og dyreelskende køber med trang til motion, ude liv og wellness. Denne ejendom tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder, i grønne og rolige omgivelser.

Landejendommen ligger indenfor cykel og gåafstand til Haslev, som er en hyggelig stationsby.Der er velfungerende daginstitutioner, skoler og et gymnasium samt almindelige indkøbs- og dagligdagsbutikker. Er man til oplevelser i nærområdet, ligger Camp Adventure tæt på som har 5,5 km klatrebaner til rådighed. Man kan også bare nyde en god gåtur i skoven ved Gisselfeld Kloster for derefter at hoppe i spaen eller poolen ved hjemkomsten.

Kom og kig – på den spændende landejendom med mange muligheder.

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
4.057

Boligareal
336
Bebygget areal
201
Grundareal
54.716
Driftsbrygninger
413
Antal rum
11
Antal plan
2

Adresse
Terslevvej 1A
Kommune
Faxe
Byggeår
1908
Post nr.
4690
Postdistrikt
Haslev

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1323

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.