Skip to main content

Teglværksvej 7, Sandby, 4171 Glumsø

Solgt

Bulbjerggaard er beliggende fuldstændigt ugenert og med den skønneste placering omgivet af egne jorde i alt 12 ha – hvor der er anlagt to søer og plantet skov / juletræer. Der er et rigt dyreliv omkring og på ejendommen af kronhjort, dådyr, agerhøns, fasaner mm.

Gården er fra 1900 og er bestående af et stuehus indrettet med entre, køkken hvorfra der er udsigt over en af søerne og landskabet. Endvidere dejlig stor lys stue samt soveværelse med direkte adgang til badeværelse, bryggers, toilet samt gennemgangsværelse og stort kontor.

Huset opvarmes med nyt luft til vand anlæg, og den årlige varme udgift er beregnet til kr. 6.850,-. Der er vand fra vandværk samt afløb til bundfældningstank.

I forbindelse med stuehuset er der 275 kvm udbygninger som i dag er indrettet med jagtstue/værelse, lagerplads samt yderst en afdeling som sælger har benyttet til løsdrift. Har man behov for yderligere beboelse, vil man kunne udvide boligen ud i denne bygning, da de er bygget sammen.

Derudover er der en 270 kvm stor lade/maskinhus.

Af de 12 ha der er til ejendommen er ca. 6 ha forpagtet ud (tilplantet med juletræer). Det er ejer af ejendommen som har jagtretten på hele ejendommen.

Gården ligger som skrevet helt for sig selv, og dejlig ugenert – kun 4 min fra Glumsø og 10 min fra Ringsted. I Glumsø er der alt hvad man har behov for af indkøb, skole, fritidsaktiviteter og ikke mindst tog.

En virkelig skøn og helt unik plet !

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.820

Boligareal
91
Bebygget areal
164
Grundareal
122.161
Driftsbygninger
545
Antal rum
5
Antal plan
1

Adresse
Teglværksvej 7
Kommune
Næstved
Byggeår
1900
Post nr.
4171
Postdistrikt
Glumsø

Energiklasse
C
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1367

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle