Skip to main content

Svanholm Alle 9, 4050 Skibby

Solgt

Købsaftale underskrevet

Landejendom med 2 ha beliggende i Svanholm Alléen – få km fra Skibby, som er en god handelsby. I Skibby er der skole, daginstitutioner mm samt gode busforbindelser til både Roskilde og Frederikssund.

Ejendommen er et af de statshusmandsbrug som blev udstykket fra Svanholm Gods i 30erne. Gården er vinkelbygget, og adgangen til stuehuset er gennem loen som før i tiden adskilte boligen og stald. I dag er der lavet et dejligt bryggers samt fyrrum med pillefyr i en del af stalden, men resten står og venter på ny anvendelse.

Boligen er på 110 kvm, og rummer, gang, dejligt badeværelse fra 2009, køkken med spiseplads samt dejlig lys stue, og soveværelse. På 1 salen er ældre og rummer repos samt 2 værelser. Boligen vil kunne udvides ved at indrette den tidligere stald til bolig, gildesal eller lignende.

Huset er hulmurisoleret i 2016 og der er kommet nye vinduer i 2012. Huset opvarmes med pillefyr, der er vand fra egen boring som lige er renoveret med nyt filter her i 2017. Der af afløb til trixtank.

Derudover er der et par lader, som benyttelse til maskiner samt værksted. Der er en god loftshøjde, og hermed plads til en lift. Bygningerne ville også være gode til løsdrift til kvæg eller hestestald. Har man heste er det muligt at købe ridekort til Svanholm´s skove.

Skønt sted med mange muligheder.

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.566

Boligareal
110
Bebygget areal
70
Grundareal
20.500
Driftsbygninger
561
Antal rum
4
Antal plan
1

Adresse
Svanholm Alle 9
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1937
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1303

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle