Skip to main content

Strøbjergvej 7, Sigerslevøster, 3600 Frederikssund

Pris: 8.500.000

Velkommen til jeres nye liv på landet med heste. Et liv hvor dyr og mennesker lever i harmoni med hinanden.

Hansegaard er en unik hesteejendom beliggende lige uden for Sigerslevøster på solsiden af Strø Bjerg. Hverken støj, nysgerrige blikke eller tilfældige forbipasserende kan forstyrre jer her. Stedet inviterer simpelthen til absolut fred, ro, fuglesang, dyreliv og her er en skøn udsigt til markerne. Hvis familien drømmer om det rolige og afstressende liv på landet i harmoni med sine dyr, så er denne ejendom absolut et besøg værd.

Til Hansegaard er der 11 hestebokse og en løsdrift samt 9.9 ha jord, hvor en del er udlagt til hestefolde og resten græsmarker, hvor der høstes wrap. Ejer har været mere end selvforsynende. Der laves ca. 100 baller årligt uden brug af gødning.

Der er ride-hus 20×40, udendørsridebane på 20×60 samt en springbane.

Gården har et velfungerende stuehus, som sammen med driftsbygningerne danner rammen om en hyggelig gårdsplads. I den ene driftsbygning er der indrettet hestebokse og herfra er der adgang til laden. Derudover løsdrift, foderrum, sadelrum og værksted og gammel stald som pt. bruges til opbevaring.
Gårdens bygninger ligger midt på jorderne forenden af egen privat vej. Er man turrytter er der gode ride-muligheder i området.

Til gården er der to indkørsler, en til stuehus og gårdsplads samt en bag om bygningerne, hvor der er lavet plads til parkering for pensionærer, hestetrailere mm.

Stuehuset på Hansegaard er bygget i 1880 og på i alt 270 kvm. Huset er løbende moderniseret og renoveret med respekt for den stil og sjæl der naturligt er i en ejendom af denne type.
Huset er indrettet med en virkelig flot hall med trappe til 1 salen. Dejligt køkken-alrum med en muret kogeø, som skaber det perfekte samlingspunkt for familien. Derudover 2 stuer en suite, hvoraf den ene har direkte udgang til haven. Desuden praktisk bryggers, flere disponible rum, et værelse og et badeværelse. På første salen er der et meget stort soveværelse samt yderligere 2-3 værelser. Derudover ældre køkken – så er drømmen at bo sammen to familier/generationer, så er muligheden her. Udenfor er der en skøn og aflukket landhave med store træer, bede og terrasser.

Sigerslevøster Privat skole ligger indenfor 2 km, Skævinge indkøb og tog 4 km, Frederikssund 10 km, Hillerød 14 km og København 40 km. Den perfekte ejendom for jer, der søger en unik mulighed for at kombinere passionen for heste med ønsket om at bo i naturskønne omgivelser og samtidig gerne vil være tæt på alt.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Strøbjergvej 7 Download

Detaljer

Kontantpris
8.500.000
Udbetaling
425.000
Ejerudgrift
3.315

Boligareal
270
Bebygget areal
150
Grundareal
99.118
Driftsbygninger
1.784
Kælderareal
40
Antal rum
9
Antal plan
2

Adresse
Strøbjergvej 7, Sigerslevøster
Kommune
Hillerød
Byggeår
1880
Post nr.
3600
Postdistrikt
Frederikssund

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1537

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle