Skip to main content

Strentebjerg 5, 4440 Mørkøv

Solgt

For enden af grusvejen kommer man ned til denne hyggelige landejendom beliggende med sine 13,7 ha i naturskønne, ugenert og i fredelig omgivelser.

Gården er bygget i 1900 og bestående af stuehus på 147 kvm, som er bygget sammen med 135 kvm stald, værksted og fyrrum – så ønskes en større bolig er der rig mulighed for udvidelse af den eksisterende. Derudover er der et rigtigt fint maskinhus/lade på 118 kvm bygget i 2009.

Huset er indrettet med godt entre/bryggers med trappe til 1 salen, værelse samt badeværelse. Dertil kommer dejligt køkken-alrum samt stue med udgang til flot anlagt have.

1 salen rummer stort repos, to værelser, toilet samt soveværelse.

Stueetagen er renoveret i 2007/2008. Huset opvarmes med pille/brændefyr, der er vand fra vandværk samt afløb til nyere nedsivningsanlæg.

Skøn anlagt have med mange smukke blomster, buske og træer. Endvidere stor urtehave, bærbuske og frugttræer og ikke mindst et 10 kvm dejligt drivhus.

De god 13 ha der hører til ejendommen ligger i to stykker. Der er ca. 10,5 ha som der søges tilskud til og resten ligger ude i skøn natur med beplantning og en sø. Er man jæger eller ønsker man blot at nyde dyrelivet er der rig mulighed for det.

I kan glæde jer til en fredelig og ugeneret beliggenhed, hvor den står på smuk natur og landlig idyl, og samtidig finder I hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde. Der er 2 km til Knabstrup, hvor I både finder slagter, bager, idrætshal og togstation – har man børn kan de cykle til hallen og toget på sikker vej. Afslutningsvis kan motorvejen nås på 5 min og det tager kun 20 minutter at køre til Holbæk.

Strentebjerg 5 er ikke omvurderet til ejerbolig, den er stadig vurderet som en landbrug, og har hermed den billige ejendomsskatter mm.

Solgt
Energimaerkning Download
Kort over jorden - Strentebjerg 5 Download
Salgsopstilling - Strentebjerg 5 Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.810

Boligareal
147
Bebygget areal
80
Grundareal
137.598
Driftsbygninger
263
Antal rum
5
Antal plan
2

Adresse
Strentebjerg 5
Kommune
Holbæk
Byggeår
1900
Post nr.
4440
Postdistrikt
Mørkøv

Energiklasse
F
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1510

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle