Skip to main content

Stavnsholt Gydevej 114, 3460 Birkerød

Solgt

Ejendommen ligger helt ugeneret og godt tilbagetrukket med adgang via privat vej, omgivet af marker, søer og skov.

Trafikalt ligger den også rigtig godt. Få minutters kørsel til motorvejen og ca. 20 minutter fra København eller Hillerød. Fra ejendommen kan man nå Farum station på kun 5 minutter hvor København kan nås med tog på ca. 40 min. (til KBH H). Daginstitutioner og skole kan nås via vej og cykelsti på 10 min.

Stuehusets er nyopført i 2008.
Indretningen er lys og meget indbydende. Der er store skønne rum. På 1. sal skal nævnes det kæmpe køkken/alrum med fantastisk udsigt til have, sø og fold samt adgang til 2 dejlige sydvendte balkoner, den største med trappe ned til haven.. Dejligt stor stue med udgang til vestvendt balkon. Både køkken/alrum og stue er med loft til kip. Forældresoveværelse med walk-in-closet samt stort badeværelse med jacuzzi samt brus.I stueplan findes en stor stue med store vinduer og en hyggelig brændeovn, herfra er der adgang til 3 store værelser alle med walk-in-closet og udgang til terrasse samt til et badeværelse. Ved hoveddøren er der et bryggers med vaskefaciliteter og masser af skabe. Stuehuset har jordvarmeanlæg og gulvvarme i alle rum, genvex, som sikrer et godt tørt indeklima, samt centralstøvsuger.
Når man kigger ud i haven om aftenen kan man nyde synet af et stort birketræ, som er oplyst af 2 nedgravede lamper.

Nabobygningen er i dag indrettet med dobbeltgarage, og 2 lejligheder, Den ene lejlighed, 78 m2, ligger på 1. salen. Man kommer ind via et stort bryggers i stueplan, går op ad trappen til 1. sal, hvor der er 2 værelser, et bad/toilet samt en stor stue med åben køkken. Det er en meget lys lejlighed og der er adgang til sydvendt balkon med udsigt over bl. a. frugthave. Den anden lejlighed ligger i stueplan og bestå af et lille værelse med udgang til garage, et bad/toilet samt kombineret stue/køkken. Opvarmning med brændefyr. Begge bygninger er tilsluttet et opdateret spildevansrenseanlæg.

Driftsbygning 1 indeholder bl.a.et isoleret værksted samt en værkstedsgrav, så der er gode muligheder for at istandsætte eller reparere biler, desuden er der god plads til andre hobbyer.
Driftbygning2 indeholder bl.a. fire hestebokse, høloft og ekstra plads til hø, desuden er der masser af opbevaringsplads til andet

Jorden udgør i alt ca. 25 tønder land, svarende til ca. 14 Ha. Her er flere oprensede søer.

Ved siden af huset er der et stort viktoriansk orangeri med indlagt el/vand samt brændeovn, så man kan også kan være i orangeriet i de kolde perioder. Der er lagt flisegulv og planteborde langs den ene side. I den ene ende er der et bed med 2 forskellige vindruer.
Udenfor drivhuset står et stort ginko biloba (tempeltræ), hvor man kan sidde i skyggen, samt 2 slags figentræer, som give masser af figner hvert år. Der er en hyggelig frugthave omgivet af 2 rækker buske med vildthegn imellem og der er 2 låger ind til haven. Det er forårsblomstrende buske udvendig og forskellige sommerblomstrende buske indvendigt, Inde i frugthaven, er der 37 forskellige sorter af æbler, pærer, blommer, kirsebær og kvæde, derudover mange forskellige sorter af blåbær, så man kan plukke fra tidlig sommer til frost. Til at sikre forsyning med bær og grønsager, er der 2 køkkenhaver, den ene er med flisebelagte stier og inddeling af bedene. Den er omgivet af en takshæk, som sikre et godt mikroklima og beskytter planterne med vind og kulde. Her kan man sidde under skyggen af de ægte kastanjetræer og nyde udsigten over haven og søen, mens man nyder de mange forskellige typer bær. Den anden køkkenhave, som ligger i læ for vestenvinden, sikrer at man er selvforsynet med afgrøder som bl.a. kartofler, løg, porrer, kål, squash og græskar.

Der er også anlagt en fårefold med ny stald, som omfatter en stor sø, en skov, en høj med træer og græsmarker. En granplantage, hvor man selv kan fælde juletræer sammen med familie og venner eller sælge juletræer. Derudover er der marker, som kan indrettes til folde til heste eller andre dyr.

Solgt
BBR_meddelelse (1) Download
Energimaerkning Download
Plantegning - lejlighed mv. Download
Plantegning bygninger Download
Plantegning stuehus Download
Stavnsholt Gydevej 114, 3460 Birkerød Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.722

Boligareal
304
Bebygget areal
113
Grundareal
138.017
Driftsbygninger
671
Antal rum
9
Adresse
Stavnsholt Gydevej 114
Kommune
Furesø
Byggeår
2008
Post nr.
3460
Postdistrikt
Birkerød

Energiklasse
A2010
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
707

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle