Skip to main content

Spangsvej 141, Udby, 4750 Lundby

Solgt

Er drømme at bo på landet skal man se nærmere på Lindegaarden. Ejendommen er beliggende i rolige omgivelse tæt på Ubby på Sydsjælland og har i mange år været benyttet som hesteejendom.

Når I kører op ad den skønne allé af lindetræer og gennem vognporten finder i en hyggelig og lukke gårdsplads som danner rammen om stuehuset samt driftsbygningerne.

I stuehuset finder man entre med trappe til 1. sal – indgang til værelse samt adgang til stor stue med brændeovn – fra stuen har du adgang til tv-stuen, hvorfra man kan gå ud til bagindgangen og køkken – fra køkkenet er der mulighed for, at gå ned i kælderen eller ud på badeværelset – derudover er der i stueplan adgang til yderligere et værelse samt den fine stadsstue. På 1. sal er der et par værelser samt loftrum. Bemærk at 1. sal kun er godkendt til 20 kvm beboelse i henhold til BBR.

Længerne omkring stuehuset har været brugt som staldbygninger til heste samt lade. Derudover har man et godt lille drivhus samt flere orangerier, hvor man kan udøver sin kreative side. Søen som er registreret som beskyttet natur ligger i forlængelse af haven som er beplantet med skønne blomster og træer.

Fantastisk ridehus på over 1.200 kvm som giver en god mulighed for, at udøve passionen for at arbejde med heste i tørre omgivelser.

Jorden er delvis bortforpagtet og udlagt til folde som benyttes af sælger. Jorden ligger i et fint stykke omkring ejendommen.

Er du interesseret i heste, skal du se nærmere på denne charmerende ejendom.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.072

Boligareal
180
Bebygget areal
160
Grundareal
229.045
Driftsbygninger
1.904
Kælderareal
24
Antal rum
8
Antal plan
3

Adresse
Spangsvej 141, Udby
Kommune
Vordingborg
Byggeår
1878
Post nr.
4750
Postdistrikt
Lundby

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1381

Henrik Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
 Ringsted og Nr. Alslev
Telefon
20 58 02 23
E-mail
hni@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle