fbpx
Vi afholder gratis informationsaftener om køb af gård Læs mere

Sasserupvej 38, 4300 Holbæk

Solgt

Enghavegaard er en hyggelig firelænget ejendom, beliggende med en fantastisk udsigt over marker, i udkanten af den lille by Sasserup, kun 40 minutter fra København og 10 min til Holbæk by.

Gården er oprindeligt bygget i 1860, og bestående af et stuehus på 281 kvm samt ca. 450 kvm udlænger. Stuehuset har igennem de seneste 3 år siden gennemgået den helt store forvandling, og er totalrenoveret indvendigt – her er nye gulve med gulvvarme, nye vinduer og døre, køkken, badeværelse, bryggers og gæstetoilet, og ikke mindst en helt nye førstesal.

Husets 281 kvm rummer, entre/bryggers, gæstetoilet, stort badeværelse samt spisestue, hvorfra der er en flot udsigt over foldene og omkringliggemde marker. Endvidere køkken samt dejlig stue med godt lysindfald samt flotte trappe til 1 salen.
Endvidere 4 værelse – der er separat indgang i det ene af værelserne, så denne del af boligen ville være ideel til liberalt erhverv, bolig nr. 2 eller hvad man drømmer om.

Super flot 1. sal som er indrettet med stort møblerbar repos, disponibelt rum samt to meget store værelser.

Dejlig stor have med flere terrasser, blomster, flotte træer, urtehave samt drivhus. Fra haven og terrassen kan man nyde udsigten over egne marker.

Huset opvarmes med pillefyr, der er vand fra vandværk samt afløb til offentlig kloak.

Sammen med stuehuset danne udlængerne rammen om den hyggelige gårdsplads, som er delvis brostensbelagt. Udlængerne er bl.a. indrettet med fyrrum samt hestestald med 4 bokse, og de resterende længer benyttes til opbevaring, og står nu og vender på ny anvendelse.

Har man heste og måske behov for ridehus, er der i skridtafstand fra ejendommen ridehus hvortil der kan købes ridehuskort.

Der er 3,2 ha til ejendommen, hvor de ca. 1,25 ha ligger ved bygninger, og er udlagt til fold og de resterende 2 ha er et skøn naturområde med græs og vandhul, der er en fantastisk mulighed for jagt på egen jord. Ejendommen kan erhverves med mere jord.

Her kan man bo i skøn og ugenert natur, og alligevel være tæt på naboer, og en del af det gode naboskab der er i den lille by Sasserup

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.592

Boligareal
281
Bebygget areal
176
Grundareal
32.900
Driftsbrygninger
454
Antal rum
9
Antal plan
2

Adresse
Sasserupvej 38
Kommune
Holbæk
Byggeår
1860
Post nr.
4300
Postdistrikt
Holbæk

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1276

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Kontakt

Agrovi Mæglerne Hillerød
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
E-mail avh@agrovi.dk

Agrovi Mæglerne Ringsted
Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
E-mail rid@agrovi.dk

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.