Skip to main content

Salgårdshøjvej 52, 3210 Vejby

Solgt

Holebjerggård – Vejby – Rågeleje. 15 ha

Pænt stuehus, en gårdsplads med toppede brosten, der danner et fint samlingspunkt om de mange gode kvadratmeter inde som ude i bygningerne, hvilket giver et utal af muligheder. Gårdens bygningerne ligger højt og man har en skøn uhindret udsigt over markerne. Her er ingen irriterende trafikstøj, kun ren natur og ro.

Jorden er forpagtet ud til efter høst 2021 og størstedelen ca 9-10 af ejendommens samlede areal på 15 ha dyrkes med landbrugsmæssige afgrøder, resten af arealet er natur arealer i form af vandhuller, mose og pil

Stuehuset er ikke moderne eller nyt, men det er charmerende indvendigt og her er en dejlig bedstemor stemning. Det tilbyder et boligareal på 152 m2, hvor husets hjerte er den store stue, hvorfra der er adgang til værelser 3 stk, køkkenet, bryggers og badeværelse.
Der er indlagt jordvarme i 2012.

Gårdens driftsbygninger har for mange år siden været anvendt til dyrehold. Nuværende ejer har for år tilbage benyttet dem som lager samt opbevaring af maskiner for sin virksomhed. Driftsbygninger har et areal på ca 500m2.

Holebjerggård er en af områdets få landbrugsejendomme, som ligger totalt uforstyrret.. Ny ejer vil komme til at bo i det attraktive Nordsjæland, tæt ved Tisvildeleje, Vejby og Rågeleje.

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.059

Boligareal
154
Bebygget areal
154
Grundareal
151.676
Driftsbygninger
474
Antal rum
6
Adresse
Salgårdshøjvej 52
Kommune
Gribskov
Byggeår
1900
Post nr.
3210
Postdistrikt
Vejby

Energiklasse
F
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
683

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle