Skip to main content

Røsnæsvej 400, 4400 Kalundborg

Solgt

Bjørnstrupgaard er med sine 13,5 ha beliggende højt midt i den skønneste natur på Røsnæs, hvor man over det kuperet landskab har den vildeste udsigt så langt øjet rækker over Sejerøbudget og Kattegat.

Her er alt hvad du kan drømmer om, hvis du søger solskin, frisk luft, fred, kuperet terræn, udsigt, skov og vand – og er drømmen at blive vinbonde, er jorden her perfekt til det.
På min 10 kan du gå til den lille haven i Nyby, og der er ca. 12 km til centrum af Kalundborg, som er en god handelsby.

Selve bygningerne er oprindeligt fra 1884, og er bestående af et stuehus på 117 kvm samt 258 kvm udbygningerne. Stuehuset er af ældre dato og rummer entre, badeværelse med brus og gulvvarme, lille værelse/kontor, køkken med spiseplads, spisekammer, spisestue, værelse, entre samt stue. Huset opvarmes med varmepumper samt brændeovne. Der er etableret solceller, der er vand fra vandværk samt afløb til septiktank.

Fra stuehuset er der ikke udsigt over vandet, men er ønsket at bygge nyt hus vil det kunne rykkes (dog mod kommunens tilladelse), så man kunne få udsigt over Sejerøbugten og Kattegat.

Udbygningerne er velegnet til opbevaring eller bl.a. fede kvæg som sælger har haft.

Der er som skrevet 13,5 ha til ejendommen, hvor de ca. 11,5 ha er forpagtet ud. Der er en god beplantning samt sø som giver et rigt dyreliv og hermed en god jagt.

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.477

Boligareal
117
Bebygget areal
117
Grundareal
134.880
Driftsbygninger
258
Kælderareal
6
Antal rum
6
Antal plan
1

Adresse
Røsnæsvej 400
Kommune
Kalundborg
Byggeår
1884
Post nr.
4400
Postdistrikt
Kalundborg

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1275

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle