fbpx
  • Forside
  • Rendebækvej 11, Venslev, 4050 Skibby

Rendebækvej 11, Venslev, 4050 Skibby

Solgt

Purshøjgård er en charmerende firelænget gård med 1,1 ha beliggende i Hornsherred i en smuk og kuperet natur, tæt på vand og skov, 1 km fra landsbyen Venslev, hvor der er en lille købmand og busforbindelse til Skibby og Frederikssund.

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1877, men løbende renoveret så det i dag fremtræder pænt.

Boligen rummer 216 gode kvm i et plan. Indrettet med bryggers, stort viktualierum, værelse, ældre køkken med spiseplads, entre, stort badeværelse med brus, kontor/værelse, dejlig spisestue samt lyst stue med brændeovn og udgang til haven. Endvidere to store værelser samt ældre badeværelse.

Stor lukket og skøn have med flere terrasser samt flotte blomsterbede, højbede med bl.a jordbær og et vel af træer og frugttræer.

Ejendommen har afløb septiktank, vand fra vandværk og bliver opvarmet med oliefyr. Der er indlagt Fibernet dermed en god forbindelse, hvis man fx vil arbejde hjemmefra.

Der er ca. 700 kvm udbygningerne, som tidligere har været fyldt med dyr, men i dag står de ryddet og tomme og vender på nyt liv og ideer. Men mulighederne er mange – værksted, stald til et mindre dyrehold, gildesal eller bolig nr. to. Derudover lille garage og hønsehus.

Hvad angår jorden er der som skrevet 1,1 ha – ca. halvdelen af jorden er indhegnet med fold med læskur/løsdrift. Fra haven kan man nyde udsigten til folden, hvor der også er en sø.

Her får du mulighed for at bo på landet, hvor man er dejlig ugenert, men alligevel en del af et godt socialt fællesskab i Venslev Bylaug og omegn med høstfest, Sankt Hans, juleklip, fastelavn, mm

Kom og kig – her er virkeligt hyggeligt !

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.882

Boligareal
216
Bebygget areal
216
Grundareal
11.000
Driftsbrygninger
640
Antal rum
8
Antal plan
2

Adresse
Rendebækvej 11
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1877
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
E
Ejendomstype
Nedlagt landbrug

Sagsnummer
1350

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.