fbpx

Omø Havnevej 1, 4245 Omø

Pris: 5.465.000

På gæstfrie Omø ligger Langlændergaarden, omgivet af hav, skov og marker. Søde naboer samt kirken befinder sig indenfor gåafstand.

Langlændergaarden har ca. 30 ha jord, der består af græs, naturområder med jagtmuligheder samt god dyrkbar muld fordelt på flere stykker rundt på øen. Tre af stykkerne har egen standkant, med bla. mulighed for at fiske fra egen robåd. Ca. 1,5 ha af jorden er udlagt til nyt sommerhusområde, og kan udstykkes efter gældende regler.

Som sagt en fantastisk jagt med fasaner, hare samt dåvildt. Og fra Omø sø har man en uovertruffen god ande jagt.

Fra den hyggelige, brostensbelagte gårdsplads er adgang til funktionel bolig, uden køkken og kun delvist udnyttet på grund af igangværende renoveringsprojekt. Haven er forholdsvis nyanlagt med hasselbuske og to smukke valnøddetræer samt 78 vinstokke af forskellige sorter.

I sidelængen står flot gårdbutik på 152m2, som blot venter på at komme i brug til de rette projekter. Sælger har produceret rapsolie i et tilstødende produktionslokale, hvor der er både køkken, toilet samt fliser i alle rummene – et rum med mange anvendelses muligheder.

Oven på butikken er 1. salen indrettet med selvstændig, smagfuld lejlighed/kontor på 66m2, så muligheden for at bo to familier sammen, eller have permanent eller midlertidig (b&b) udlejning er absolut til stede. ( der er hurtigt fibernet på ejendommen).

Masser af muligheder for dem der ønsker at bo med familie/venner på samme ejendom eller dem som har en iværksætter gemt i maven.

Staldbygningen står som dengang, der var dyr på gården. Derudover godt maskinhusmaskin samt hønsehus. Udlængerne er desuden indrettet med fyrrum/vaskerum med pillefyr, lo med plantørring samt silo og fårestald.

Omø har landets mindste nedbør og højeste sommertemperaturer, hvilket giver rig mulighed for at nyde roen, naturen og fællesskabet.

Derudover findes både lille folkeskole, dagligvarebutik samt hyggelig cafe med sengepladser til overnattende gæster på øen. På færgen fra Stignæs er internet og turen tager ca. 50 minutter, hvorefter Omøs skønne natur byder velkommen med ro og muligheder for den, som formår at sætte pris på det.

Se mere på Langelændergaardens Gårdbutiks Facebookside.

Lidt mere information om Omø:

Der bor 160 indbyggere på øen, der har en i særklasse god skole med 2 lærere fra 0 til 6. klasse.
Persontransporten er gratis for øboere og der er øbo-rabat på bil og gods. Staten giver nu et øget tilskud til færgetransporten.

Der er for den jagtinteresserede rige muligheder for jagt på fasaner,ænder( i Omø Sø og mosen), gæs, harer og dådyr mv.

Ligeledes et eldorado for lystfiskeren, stjernekiggeren, forfatteren eller ornitologen. Omø er kendt for sine mange trækfugle, og er Natura 2000 område.

Der findes en veludstyret købmandsbutik, der har åbent hele året, fiskebutik, cafeer, erhvervsfiskebåde, islænderopdræt, lystbådehavn, campingplads, aktive kunstnere,
ældreboliger, et aktivt fællesskab, et aktivitetetshus med motionstilbud, et forsamlingshus, fællesspisning en gang om månenden, et stort sommerhusområde, aktive landmænd, en kirke med en sød præst, en privat flyveplads og en velfungerede hjemmepleje.

Omø by er en af landets bedst bevarede landsbyer. Der er ø-traditioner, en aktiv beboerforening, et ø-blad, der udkommer månedligt, et oplysningsforbund og ganske mange foreninger, se omø-net.dk, så ingen behøver kede sig om vinteren.

Omø er Fyrtårnet i Storebælt, en hemmelig perle, der er kendt af kendere. Omø er øen med udsyn, ø-filosofi og gæstfrihed.

Solnedgangene i Langelandsbæltet er et kapitel for sig selv. Himmel og hav taler sit eget sprog, sommer som vinter. Hver sommer bliver Omø besøgt af titusindvis af gæster fra ind og udland og mange besøgende kommer igen år efter år.

Fra Omø kan Rådhuspladsen nås på 2 timer – kom og kig her er virkeligt skønt.

Læs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
5.465.000
Udbetaling
275.000
Ejerudgrift
1.807

Boligareal
294
Bebygget areal
138
Grundareal
316.852
Driftsbrygninger
599
Kælderareal
6
Antal rum
8
Antal plan
1

Adresse
Omø Havnevej 1
Kommune
Slagelse
Byggeår
1864
Post nr.
4245
Postdistrikt
Omø

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1228

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.