Skip to main content

Nykøbingvej 56, Ørslev, 4200 Slagelse

Solgt

Velkommen til denne charmerende landejendom med en skøn, naturrig beliggenhed, og samtidigt er der ikke langt til alt det, man har brug for i dagligdagen. For på Nykøbingvej 56 kommer I til at bo tæt på Ørslev, hvor der er skole og fritidsordning, mens I finder børnepasning, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og alle hverdagens øvrige bekvemmeligheder i Høng, Dianalund eller Slagelse – hvortil der i snit er ti minutters kørsel.
I får også en fantastisk god nabo, og så følger der ca. 12 ha jord med ejendommen, hvor det er oplagt at gå på jagt eller fiske i den sø, I bliver medejere af. For indeværende år er ca. 9,5 ha af jorden forpagtet ud. Vil I gerne sælge jorden fra, er der købere til den.
En anden favorabel kvalitet ved matriklen er den pragtfulde natur, man er omgivet af – for I får udsigt over et skønt kuperet terræn med åbne marklandskaber, højt til himlen og grønt, gult og blåt så langt øjet rækker.
Selv om boligen er blevet passet på og løbende renoveret over de seneste 25 år, trænger gulvene til at blive slebet, køkkenet skal nok skiftes og badeværelset moderniseret – til gengæld får I mange gode kvadratmeter, som er velindrettede og med fine muligheder for at etablere flere værelser ved behov.
I stueplan venter entré med trappe til førstesal og adgang til fyrrum samt til badeværelse med brus og plads til vaskefaciliteter. Der er ligeledes adgang til lyst, rummeligt køkken/alrum i åben forbindelse med stue, der nemt kan indrettes til spisestue – her vil I uden at blinke kunne invitere begge sider af familien til julemad og hyggestunder. Dertil hyggelig opholdsstue samt værelse/indgang nr. 2.
Førstesal er indrettet med to store stue med adgang til hver sin skønne tagterrasse med kig til havens grønne univers. I får også et godt værelse, og flere kan nemt etableres heroppe under de fritlagte hanebånd, spær og mange kviste.
Udendørs venter en stor for- og baghave med terrasseområder og plæne med træer og buske – drømmer I om dyrehold såsom heste er det bestemt en mulighed.
I får også en lade/plads til maskiner under tag med solceller samt et fint hønsehus, der som hovedhuset har flot sortglaseret tegl på taget.
Kom ud og se mulighederne i ejendommen og den meget skønne natur

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.298

Boligareal
235
Bebygget areal
147
Grundareal
128.338
Driftsbygninger
318
Antal rum
8
Adresse
Nykøbingvej 56, Ørslev
Kommune
Kalundborg
Byggeår
1920
Post nr.
4200
Postdistrikt
Slagelse

Energiklasse
E
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1391

Henrik Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
 Ringsted og Nr. Alslev
Telefon
20 58 02 23
E-mail
hni@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle