Skip to main content

Nakkedamsvej 112, Ferslev, 4050 Skibby

Solgt

Pilegården ligger i udkanten af landsbyen Ferslev – gennem byen går der bus mellem Skibby og Frederikssund og der er Pilehuset som rummer vuggestue og børnehaven. I Skibby som ligger 5 km fra ejendommen er der gode handlemuligheder og skole.

Gården er oprindeligt bygget i 1940 og bestående af et stuehus på 180 kvm, et mindre maskinhus på 150 kvm samt en stor lade på 1.089 kvm – begge med støbt gulv. Den lille lade vil være ideel til at indrette hestestald i og den store kunne blive et fantastisk ridehus (19,5 x43,5 meter) – hvis drømmen altså er heste. Er man entreprenører eller håndværker er mulighederne også mange.

Derudover der er 3 udlænger som sammen med stuehuset danner rammen om gårdspladsen – disse 3 længer har sælger nedrivningstilladelse til.

Stuehuset er lyst og der er højt til loftet. Huset rummer godt bryggers, badeværelse, køkken med spiseafdeling, hvor der er udgang til haven. Der er en dejlig vinkelstue med pillebrændeovn samt en stue mere, begge med flotte Dinesen trægulve. Endvidere entre med trappe til 1 salen samt dejligt stort badeværelse med brus.

1. salen er indrettet med stort soveværelse med walk-in closet samt to børneværelser.

Huset opvarmes med oliefyr samt pillebrædeovn placeret i stuen. Der er vand fra vandværk samt afløb til offentlig kloak.

Der er ca. 1,5 ha jord til ejendommen som ligger så man fra haven kan kigge ud over folden.

Ejendom henvender sig til købere, som ønsker at bo landligt og samtidigt bynær i et lille lokalsamfund, med mulighed for lidt dyrehold eller plads til sin virksomhed – kom og kig.

Solgt
Energimaerkning Download
Salgsopstilling Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.359

Boligareal
180
Bebygget areal
140
Grundareal
15.000
Driftsbygninger
1.739
Antal rum
7
Antal plan
2

Adresse
Nakkedamsvej 112, Ferslev
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1940
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
D
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1456

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle