fbpx
Vi afholder gratis informationsaftener om køb af gård Læs mere

Mosevej 5A, 4130 Viby Sjælland

Solgt

Via den lille grusvej kommer man ned til denne meget velholdte landejendom med ca. 4 ha.

Ejendommen er en charmerende 3 længet gård med stråtag, som er indrettet med bolig, stald med hestebokse samt afdeling med særskilt bryggers og badeværelse. Endvidere stald/lade samt nyere bygning fra 2013 indrettet med opvarmet værksted samt lagerplads.

Der er små 4 ha til ejendommen, som hovedsagligt er udlagt med græs, som delvis er indhegnet med folde. Derudover er der lille hyggelig skov samt sø på grunden. Endvidere er der anlagt en stor ridebane i målene 25×50 med lys. Ejendommen ligger i rideafstand fra et større skovområde med bl.a. Klosterskov og Magleskov.

Der er 5 gode hestebokse samt løsdriftstald. Bygningen som er opført i 2013 er på 270 kvm og delt i 3 sektioner, som sælger har indrettet som maskinhus/lager, opvarmet værksted med dejligt lysindfald, fyrrum samt afdeling til halm, foder mm. Ønsker man som køber at have sin virksomhed i denne bygning, er der forberedt til etablering af toilet mm. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af bygningen.

Fra den hyggelige gårdsplads kommer man ind i boligen som er på 177 kvm og rummer, entre, nyere flot badeværelse, dejligt køkken med spise afdeling, spisekammer, stue samt spisestue. Fra køkkenet er der trappe til 1 salen som indeholder stor repos/stue, samt 2 gode værelser.

Som skrevet er der indrettet en lille afdeling med bryggers/køkken samt badeværelse. På 1. salen heraf der er lavet et værelse. Med lidt ombygning, kan der blive en lille selvstændig lejlighed.

Ejendommen opvarmes med pillefyr og der er etableret solceller, hvilket giver en lav varmeudgift. Der er vand fra Dåstrup Vandværk samt afløb til offentlig kloak.

En virkelig charmerende ejendom, blot 5 min fra Viby, hvor der er indkøb, skoler samt gode togforbindelser m.v. Ca. 500 meter fra ejendommen går der skolebus til Viby Friskole samt Dåstrup Skole som er kåret som en af landes bedste folkeskoler. Roskilde kan nås på 20 min og København på 45 min

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
5.917

Boligareal
177
Bebygget areal
130
Grundareal
39.129
Driftsbrygninger
584
Antal rum
6
Antal plan
2

Adresse
Mosevej 5A
Kommune
Roskilde
Byggeår
1800
Post nr.
4130
Postdistrikt
Viby Sjælland

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1254

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Kontakt

Agrovi Mæglerne Hillerød
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
E-mail avh@agrovi.dk

Agrovi Mæglerne Ringsted
Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
E-mail rid@agrovi.dk

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.