Skip to main content

Lyngerupvej 46, Gerlev, 3630 Jægerspris

Solgt

I det skønne Hornsherred nær Gerlev og ca. 5 km fra Frederikssund ligger denne natur- /skovejendom – der er 4,4 ha til ejendommen, et pænt stuehus samt nogle gode udbygninger bl.a. indrettet med værksted med plads til lift. Bygningen vil også være anvendelige til andre formål.

Med den nære beliggenhed på den nye Fjordforbindelse kan man nå København på ca. 35 min. Her er i øvrigt velfungerende børneinstitutioner, skole og dagligvarebutikker i nærområdet.

Grunden er som nævnt på 4.4 ha og ca. halvdelen er tilplantet med ældre store graner og resten er tilplantet med nyere løvtræer. En dejlig naturgrund med rig plads til at udfolde sig, og et godt sted for den heste, jagt og naturinteresserede familie.

Ejendommen er oprindeligt fra 1911 og stuehuset på ca. 180 kvm (kun de 102 kvm som er registret på BBR) er indrettet med entre, pænt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt soveværelse med endnu et badeværelse og sauna. Derudover pænt lyst køkken, hvorfra der er en skøn udsigt over grunden, stor vinkelstue og værelse. Endvidere kontor, hvorfra der er adgang til flere depotrum.

Der er flere dejlige terrasser, hvor man kan nyde solen hele dagen alt efter placering. Der er et meget hygget rundt orangeri, hvorfra haven og den ny plantet skov kan nydes. Er drømme urtehave og frugttræer, er der rig mulighed for etablering af dette.

Huset opvarmes med varmepumpe luft til vand og der er opsat solceller. Der er vand fra vandværk og afløb til septiktank.

Udbygningerne er jvf. BBR på i alt 167 kvm, og består af to bygninger på henholdsvis 88 kvm, som i dag er indrettet med værksted. Der er en stor port i gavlen, så adgangen til bygningerne er god, og der vil nemt kunne sættes en lift op, eller der kunne sættes hestebokse ind, hvis det er drømmen. Den anden bygning er på 79 kvm og er det gamle fyrrum, som I dag står og vender på ny anvendelse.

Kom og kig !

Solgt
Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Lyngerupvej 46 Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
4.155

Boligareal
102
Bebygget areal
102
Grundareal
44.124
Driftsbygninger
202
Antal rum
5
Antal plan
1

Adresse
Lyngerupvej 46, Gerlev
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1911
Post nr.
3630
Postdistrikt
Jægerspris

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1539

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle