Skip to main content

Lyngerupvej 35, Gerlev, 3630 Jægerspris

Solgt

I det skønne Hornsherred ca. 5 km fra Frederikssund ligger Stutteri Mademosegaard, med sine 32 ha omkring bygningerne.

Her er alt hvad man kan drømme om, hvis man elsker heste og natur – gode hestefaciliteter og et skøn fredet område med egen sø og lille skov med hyggelige vandre- og ridestier, og så ikke mindst et helt vildt dyreliv.

Med den kommende nye broforbindelse over Roskilde fjord, som står færdig i 2019, vil man kunne nå København på ca. 35 min. Her er i øvrigt velfungerende børneinstitutioner og dagligvarebutikker i nærområdet – Madmosegaard er en rigtig perle for den heste, jagt og naturinteresserede familie.

Stuehuset udgør 240 m2 i alt og har stue og gode værelser på 1. sal med eget bad og toilet. I stueplan ligger stort bryggers, køkken, toilet samt hyggelig stue/spisestue med indmuret brændeovn og dobbeltdøre til haven og den brostensbelagte gårdspladsen. Her kan udsigten over egne marker og folde nydes efter endt arbejdsdag.

Stalden indeholder 20 gode bokse, og størstedelen af dem har oplukkelige vinduer. Derudover er der separat maskinhus samt flere løsdrift, hvor unghestene kan søge læ for vind og regn. I 2001 blev ridehus på 20×40 meter opført, hvilket gør vinter- og aftentræning mulig. Et computerstyret forstøvningssystem sørger desuden for, at bunden i ridehallen altid er optimal.

Til faciliteterne hører også en stor drænet udendørs ridebane i målene 80×40 meter, som ligger afskærmet af tæt træbevoksning, som giver læ i al slags vejr. Banen er ideel til både dressur- og springtræning.

Af de ca. 32 ha som hører til gården, er en stor del hegnet til folde, og alle større folde har naturlig læ og skygge.

Der er gode indtjeningsmuligheder på ejendommen i form af ha-støtte, lejeindtægt fra Fjordlandets rideklub, og så står pensionærerne i kø. Ønsker man ikke at drive jorden selv kan den også bortforpagtes.

Madmosegaard er dermed oplagt for dig, som drømmer om det professionelle hestehold – og ved at bosætte sig på denne side af broen, kan du få drønmmen til at blive virkelighed, da du virkelig får noget for dine penge, i forhold til i det Nordsjællandske.

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.906

Boligareal
240
Bebygget areal
170
Grundareal
321.319
Driftsbygninger
1.686
Antal rum
8
Antal plan
2

Adresse
Lyngerupvej 35
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1918
Post nr.
3630
Postdistrikt
Jægerspris

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1269

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle