fbpx

Lov Enghavevej 28, Myrup, 4700 Næstved

Pris: 2.895.000

Afslappet landidyl med langt til naboen, men alligevel centralt beliggende med 1 ½ km til indkøb, svømmehal, skole og ca. 10 km til Næstved. På gården, der er opført i 1780 på Lov Enghavevej 28 i Næstved, får I Morten Korch-stemning med ægte 4-længet gård med stråtag og bindingsværk.
Drømmer I om langt til naboen og fuglefløjt foroven samtidigt med en central placering? Her får I det hele og ovenikøbet med alle moderne bekvemmeligheder inklusiv en opvarmet swimmingpool, der også er ideel til vinterbadning.
Når I træder ind i entréen, er der til højre adgang til master bedroom og et værelse samt toilet og bad. Til venstre træder I ind i den rummelige og lyse stue med god plads til både spiseafdeling og sofagruppe. Der er åbent til køkkenet, så lyset går igennem hele køkken-alrum-afdelingen fra den bagerste del af køkkenet til de charmerende dobbeltdøre i stuen med udgang til den sydvestvendte terrasse og swimmingpool.
Swimmingpoolen er opvarmet og ideel til en dukkert, når man kommer hjem fra arbejde på en varm dag eller til vinterbadning med den direkte adgang til huset.
Om vinteren kan der tændes op i brændeovnen i stuen og skrues op for hyggen.
I forlængelse af stue og køkken finder I endnu et værelse samt bad og toilet og egen indgang.
Velindrettet ejendom med plads til det idylliske landliv med hele familien eller mulighed for hobbyrum, gæsteværelse, hjemmekontor eller fitnesscenter. Kun fantasien sætter grænser. Bolig arealet udgør ca. 175 kvm. hvoraf 84 er lovligt godkendt
Det der karakteriserer denne skønne ejendom er charme det rum og den plads der er til at udfolde alle jeres interesser.
God plads til opbevaring og vaskefaciliteter i bryggers, der også indeholder fyrrum og udhus med yderligere opbevaring. I samme bygning som garagen finder i et stort værksted med kornloft. I laden er der virkeligt plads til give fantasien frit spil.
Her er plads til afslapning, hobby, hverdag og fest, drømme og en fremtid med heste, grise, køer og får. Her er alt hvad I drømmer om.

Læs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
2.895.000
Udbetaling
145.000
Ejerudgrift
1.914

Boligareal
84
Bebygget areal
84
Grundareal
103.231
Driftsbrygninger
301
Antal rum
5
Adresse
Lov Enghavevej 28, Myrup
Kommune
Næstved
Byggeår
1780
Post nr.
4700
Postdistrikt
Næstved

Energiklasse
G
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1412

Henrik Nielsen

Ejendomsmægler

Afdeling
 Ringsted og Nr. Alslev
Telefon
20 58 02 23
E-mail
hni@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Henrik Nielsen

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.