Skip to main content

Lejregårdsvej 2, Lyndby, 4060 Kirke Såby

Solgt

Bavnehøjgaard er en harmonisk og gennemrenoveret landejendom med plads til alle drømme – her er stuehus, garagebygning og længe med festsal og værksted, hvor man nemt ville kunne indrette bolig nr. 2, butik eller lignende. Derudover er der 2.4 ha at udfolde sig på, og er det ikke nok kan mere jord tilkøbes.

Alt dette er beliggende i Lejre kommune, i landsbyen Lyndby ved Roskilde Fjord. Det er en hyggelig by med havn og et godt sammenhold med fællesspisninger, årlig revy mm. Der er to børnehaver i byen og skole / skolebus til Kr. Hyllinge skole. Der er gode busforbindelser gennem Lyndby (HT bus), og kun 15 min til Roskilde og 45 min til København.

Gården ligger i udkanten af byen, så man bor dejlig ugenert, men kan alligevel drage nytte af fordelen ved at bo nær by, havn / mulighed for havneplads og med kun 2 min gang til busstoppested.

Stuehuset er oprindeligt opført i 1916, men renoveret så det i dag står flot og velholdt. Der er 206 kvm bolig indrettet med, entre, bryggers/grovkøkken, køkken samt hall med trappe til 1 salen. Endvidere to værelser, stue med udgang til haven samt badeværelse og toilet. Fra grovkøkken er der udgang til solrig terrasse og 16 m2 sekskantet galspavillion.

På 1 salen er der dejlig stue med udgang til altan, hvorfra der er en skøn udsigt over den parklignende have, byen og kig videre til fjorden. Derudover værelse, badeværelse samt walk-in closet.

Endvidere mindre kælder.

Den gamlel staldlænge på 212 kvm er i 1995 opbygget på ny, og er i dag indrettet med meget flot gildesal med skakternet gulv og billardstue, badeværelse, garderobe samt forberedt til køkken. Den anden ende af bygningen er indrettet med værksted med el-port i gavlen. Der er gulvvarme i hele bygningen.

Fra værkstedet er der trappe til førstesalen med stort opholdsrum med flot kig til fjorden. Det er endvidere muligt at udnytte resten af 1 salen på ialt 164 kvm. Ønsker man at bo 2 familier eller generationer sammen, vil denne bygning være ideel til indretning af bolig nr. 2.

Der er en fin 69 m2 stor garage med plads til to el-porte og 45 m2 uudnyttet 1 sal. Endvidere ældre stald med plads til et mindre dyrehold.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, der er vand fra vandværk samt afløb til offentligt kloak.

Bavnehøjgaard sælges med 2,4 ha som ligger lige omkring bygningerne – der er smukt beplantning omkring haven, en dejlig gårdsplads og mage gode frugttræer. Yderligere jord kan tilkøbes.

En dejlig ejendom i virkelig god stand – kom og kig !

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.085

Boligareal
179
Bebygget areal
105
Grundareal
116.531
Driftsbygninger
464
Kælderareal
20
Antal rum
9
Antal plan
2

Adresse
Lejregårdsvej 2, Lyndby
Kommune
Lejre
Byggeår
1916
Post nr.
4060
Postdistrikt
Kirke Såby

Energiklasse
E
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1341

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle