fbpx

Kelstrupvej 34, 4560 Vig

Solgt

Her kan alle drømmene om hestehold/rideskole mm indfries.

Ketilstorp byder på et ældre, hyggeligt stuehus, stald med 19 hestebokse i forskellige størrelser, ridehus i 20×40, ridebane, 20 hektar jord omkring ejendommen med gode muligheder for rideture i både skov og åbent terræn. Der er både køkken, flot toilet og bad til rytterne i udlængerne.

Ejendommen er idyllisk beliggende i landlige omgivelser med tre kilometer til indkøb i Vig, og hvor også Vig Skole ligger, og der er fem kilometer til Asnæs Gymnasium.

Stuehuset, der er i to plan, rummer et stort køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til hyggelig spisestue med brændeovn i åben forbindelse med stor stue med brændeovn. Til spisestuens anden side er der adgang til fjernsynsstue med hyggekrog. Desuden er her fire gode værelser, gæstetoilet samt forgang med trappe til første sal.

Heroppe er der en stor repos med adgang til badeværelse med bruseniche. Dejligt og rummeligt soveværelse med fritliggende loftsbjælker. Ønsker man mere plads kan resten af 1 salen udnyttes.

Til ejendommen hører der en oprindelig gårdsplads med pikstensbelægning, en smuk lukket og parklignende have med mange flotte og store træer, fine bede, hyggekroge og god plads. Fra haven er der udsigt over sø og til en fin gammel frugthave.

Ejendommen henvender sit til hesteejere, der sætter pris på at have alle faciliteter til heste. Kom selv og tag ejendommen og dens mange muligheder i nærmere betragtning.

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.435

Boligareal
200
Bebygget areal
200
Grundareal
205.078
Driftsbrygninger
2.122
Kælderareal
24
Antal rum
12
Antal plan
2

Adresse
Kelstrupvej 34
Kommune
Odsherred
Byggeår
1888
Post nr.
4560
Postdistrikt
Vig

Energiklasse
F
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1225

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.