Skip to main content

Hyllingeriis 6, Østby, 4050 Skibby

Solgt

Denne lille hyggelige landejendom er med sine ca. 2,2 ha beliggende ved sommerhus området Hyllingeriis, som ligger ned til Roskilde Fjord. Her er ro og skøn natur.

Stuehuset er fra 1960 og på 85 kvm, og indrettet med entre, godt badeværelse, køkken med spiseplads samt lys stue med brændeovn og udgang til haven, hvorfra man har udsigt over marken. Endvidere 2 værelser. Huset ligger så man nemt vil kunne bygge til, hvis man har behov for mere plads.

Tag, vinduer, køkken og badeværelse er lavet indenfor de sidste 15 år. Huset opvarmes med el samt brændeovn. Der er vand fra vandværk samt afløb til nyere nedsivningsanlæg.

Derudover er der en god lade på 110 kvm med ny støbt gulv samt en staldbygning på 120 kvm ligeledes med støbt gulv, 4 hestebokse samt yderligere plads til værksted eller lignende. Fine og brugbare bygninger.

Har man maskiner eller brugt for en plads med fast bund er der lavet sådan bag bygningerne, som er nem og komme til.

De 2.2 ha der er til ejendommen ligger i et stykke samlet foran bygninger, så drømmer man om dyr er der masser plads til dette – og så kan man side i stue eller i haven og kigge udover foldene. Nem og overskuelig have anlagt med græs og fliser.

Har man behov for bus, kører der en ca. 1 km fra gården (Skibby – Frederikssund) bl.a. med stop i Skuldelev, hvor der er indkøb, skole mm. Fra gården er der ca. 4 km til Skuldelev og skal man til en lidt større by er der ca. 15 min til Frederikssund, hvor der er gode indkøbsmuligheder samt S-tog. Og med den nye broforbindelse over fjorden vil man kunne nå København på overskuelig tid.

Alt i alt en fin ejendom, som ligger skønt.

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.781

Boligareal
85
Bebygget areal
85
Grundareal
22.526
Driftsbygninger
230
Antal rum
4
Antal plan
1

Adresse
Hyllingeriis 6
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1960
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1283

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle