fbpx
  • Forside
  • Hyldegårdsvej 35, Mårsø, 4300 Holbæk

Hyldegårdsvej 35, Mårsø, 4300 Holbæk

Pris: 7.795.000

Hyldegården er en spændende ejendom for den natur- og jagtelskende familie. Gården ligger ugenert for enden af en blind vej lige syd for Mårsø by og i cykelafstand til Holbæk centrum.

Ejendommen og dennes jorde ligger meget naturskønt i bunden af Holbæk Fjord, og fra ejendommen er der kig over fjorden mod sydøst og Holbæks havnefront i horisonten.

Der er 20 ha – 11 ha ligger ved ejendommen, 8 ha er dyrket og resten tilplantet med læbælte og remise med sø. De resterende 9 ha ligger direkte ned til fjorden, hvor udsigt til Holbæk og Tuse Næs, og ikke mindst stilheden kan nydes i fulde drag. Ejendommen byder på masser af vildt, som rådyr, harer og fasaner. Er man til ande og gåsejagt er der rig mulighed for det, da de holder til ved fjorden. Med et mangfoldigt dyreliv, en skøn natur og dejlig udsigt over vandet lægger området omkring Hyldegården op til stille gåture, fiskeri i fjorden og aktiv jagt.

Stuehuset er fra 2010 og fremstår flot og præsentabelt, tegnet og inspireret med udgangspunkt i foreningen for Bedre byggeskik – bygget i gode kvalitetsmaterialer og indrettet smagfuldt. Huset er grundmuret med filset facade og sortglaseret tegl.

Indgangen til stuehuset er gennem en flot dobbeltfløjet egetræsdør, hvor der er adgang til en stor hall med svungen trappe til 1 salen. Fra hall´en er der adgang til badeværelse, kontor samt dejlig stue med dør til lækkert køkken med spiseplads. Stueetagen har godt lysindfald og dobbeltfløjet terrassedøre fra både køkken og stue til haven med kig til vandet.

På 1. sal ligger dejligt stort soveværelse, 2 værelser samt badeværelse med brus og spa, og herfra bliver udsigten til enge og fjord blot endnu bedre.
Husets´to badeværelser er smagfuldt indrettet med travertin fliser og snedker lavet baderumsmøbler.

Den sikre smag gennemsyrer hele huset, hvilket gør, at boligen virker indbydende og lige til at flytte ind i. Der er selvfølgelig gulvvarme fra eget jordvarmeanlæg med lave udgifter til følge.

Ved siden af stuehuset er der opført en dobbelt muret garage i samme stil som huset.

På modsatte side af gårdspladsen ligger en ældre staldbygninger på ca. 370m2. Bygningen rummer lade med støbt gulv og høj port samt stald med 6 hestebokse. Derudover er der en lejlighed med 4 fire værelser, køkken/alrum og toilet og bad. Her er der plads til teenagere, bedsteforældre eller kontor til selvstændig virksomhed (lejligheden er ikke godkendt på BBR)

Holbæk er Nordvestsjællands største by og i god udvikling. Her ligger teater, spillesteder og flere museer, hvilket gør, at kulturlivet bakkes op og trives. I bymidten findes en vifte af butikker og spisesteder til enhver smag. I Havnebyen ved Isefjord kan man f.eks. nyde det maritime liv, få sig en sejltur eller blot vandre rundt i de smukke omgivelser. Holbæk rummer dermed spændende natur og kulturoplevelser.

Læs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
7.795.000
Udbetaling
390.000
Ejerudgrift
3.007

Boligareal
197
Bebygget areal
117
Grundareal
207.836
Driftsbrygninger
408
Antal rum
6
Antal plan
2

Adresse
Hyldegårdsvej 35
Kommune
Holbæk
Byggeår
2010
Post nr.
4300
Postdistrikt
Holbæk

Energiklasse
A2010
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1342

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.