Skip to main content

Husmandsstræde 15, 4245 Omø

Solgt

Valtersgård er beliggende i hjertet af Omø By, lige skråt overfor gadekæret. Som besøgende på Omø kan man ikke undgå at komme forbi gården, enten når man er på vej ud til fyret, til købmanden eller et smut ud til mosen eller strandengene.

På Valtersgård kan du udleve drømmen om at bo på en lille ø og drive egen B&B, restaurant og galleri. Her kan du selv bestemme, og sætte tempoet som du vil. Her glider job og fritid lidt mere sammen – på den gode måde.

Gården har gennem mange år dannet rammerne om den hyggelige Café Loen og en frokostrestaurant samt mange fester i de smukt renoveret selskabslokaler med tilhørende galleri. Det hele er indrettet i en længe i gårdens gamle bindingsværksbygning, hvor der også er et velfungerende køkken og moderne toiletfacilitet. Lokalerne kan bespise op til 50 gæster og der er udeservering til ca. 38 personer.

Ejendommen består desuden af et fint og velholdt stuehus på 145 kvm, opført i røde sten og med tegltag. Huset er indrettet med godt grovkøkken/bryggers, hvorfra der er opgang til 1 salen. Endvidere badeværelse, køkken, entre, værelse samt 3 dejlige stuer en suite.

1 salen er udnyttet til B&B med udlejning af 2 dobbeltværelser med tilhørende stor fællesstue, tekøkken samt badeværelse. Hvis 1 salen ønskes anvendt til privat bolig, er det oplagt at etablere B&B i en tidligere staldlænge, der ligger i forlængelse med caféen.

Til stuehuset hører en hyggelig gammel have med flotte bede og blomster og der er hønsegård og orangeri. Når vejret er til det, nyder B&B gæsterne morgenmaden i orangeriet.

Er drømmen at have et mindre dyrehold eller lave en frugtplantage, kan ejendommen købes med mere jord.

Valtersgård har gennem årene opbygget en fast kundekreds af både sommerhusgæster, sejlere og endagsturister – et dejligt sted som er værd at besøge.

Det er muligt at søge om flexboligstatus på ejendommen, så den kan benyttes som sommerhus.

På Omø er der en lille folkeskole fra 0 – 6 klasse, der er dagpleje samt dagligvarebutik. På færgen fra Stignæs er der internet og turen tager ca. 50 minutter, hvorefter Omøs skønne natur byder velkommen med ro og muligheder for den, som formår at sætte pris på det.

Se mere her : https://omoe-net.dk/21-loen-cafe-og-overnatning

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.349

Boligareal
205
Bebygget areal
125
Grundareal
2.437
Driftsbygninger
304
Antal rum
11
Antal plan
15

Adresse
Husmandsstræde 15
Kommune
Slagelse
Byggeår
1934
Post nr.
4245
Postdistrikt
Omø

Energiklasse
F
Ejendomstype
Nedlagt landbrug

Sagsnummer
1352

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle