Skip to main content

Hornsherredvej 315, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge

Solgt

Firlænget gård med kig til fjorden

I det smukke Hornsherred ligger Ørbækgaarden. Jorden udgør 33 ha og omkranser ejendommen. Her er udsigt til marker og mulighed for gåtur til egen strand for at bade eller fiske. Selv om gården ligger på landet, er den alligevel i cykelafstand til både Sæby og Lyngby. Foran stuehuset løber lettere trafikeret vej, hvilket gør det let og hurtigt at komme på motorvej mod Roskilde eller København.

Fra stor gårdsplads med beplantning og drivhus er adgang til et funktionelt stuehus fra 1920. Med bebygget areal på 200m2 i stueplan og 60 m2 på 1. sal, er der rigeligt plads til den store familie. Loftet på 1. salen kan desuden udvides og evt. laves til separat lejlighed. Rummene i boligen fremstår lyse og indbydende med god loftshøjde. Der er seks børneværelser samt tre stuer, hvoraf den ene kan inddrages til kontor eller andet. Fra spisestue er udgang til have med høje, flotte træer og mulighed for at etablere en varieret staude- og køkkenhave. Stuehuset danner rammen om gårdspladsen sammen med værkstedet og staldbygningen, og i læ af vind og støj er der altid en rolig solplads her.

Ejendommen opvarmes med eget halmfyr, der er vand fra vandværk samt afløb til nedsivningsanlæg.

Værkstedet som er opvarmet udgør 153m2 og indeholder toilet samt kontor. Den oprindelige stald- og garagebygning strækker sig over 450m2 . I 1986 blev løsdrift til fedekvæg og halmlade etableret. Derudover ligger ældre lade på 235m2. Samtlige bygninger har gode og anvendelige rumstørrelser og højt til loftet. De er vedligeholdte og klar til nye og spændende projekter. Det kan f.eks. være ekstra bolig, hestestald, værksted, lager eller noget ganske andet. Der er nok plads at tage af til den kreative storfamilie.

Ønsker man ikke alle 33 ha, vil det være muligt at frasælge noget – prisen pr. ha er ca. kr. 165.000,-

Spændende ejendom som ligger virkeligt naturskønt.

Se mere omkring Lejre kommune på www.flyttillejre.dk og www.visitlejre.dk

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.528

Boligareal
260
Bebygget areal
200
Grundareal
336.587
Driftsbygninger
1.466
Kælderareal
5
Antal rum
12
Antal plan
2

Adresse
Hornsherredvej 315
Kommune
Lejre
Byggeår
1920
Post nr.
4070
Postdistrikt
Kirke Hyllinge

Energiklasse
G
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1307

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle