Skip to main content

Hesselrødvej 27, 2980 Kokkedal

Solgt

Velholdt og funktionel gård fra 1902 med 8,9 ha jord
Tæt på København og alligevel i fred og ro ude på landet ligger denne fine, hvidkalkede gård. Fra landevejen er der adgang til hyggelig, brostensbelagt gårdsplads, der omkranses af driftsbygninger og tilsammen danner de en lille, privat afskærmning mod vejen. Foran boligen er en lukket have med gamle frugttræer, forskellige kultiverede og vilde havebed og god plads til nye aktiviteter, som f.eks. havebassin, trampolin, gynger eller andet. Udenom haven er marker og skøn natur så langt øjet rækker.
Jorden
Græsmarker udgør størstedelen af arealet, men her er også en lille lund af træer og to moser på hver sit jordlod. Dyrehold eller vild blomstereng er nogle af de muligheder, der kan skabes på disse 9 ha, For den jagtinteresserede er her desuden rigtigt gode forhold.
Boligen
Stuehuset er registreret med 155m2 boligareal i to plan, men udgør reelt tættere på 200m2.
Alt er nænsomt moderniseret, så nyt og oprindeligt mødes i fin harmoni. En rummelig entré byder velkommen og fører hen til tre værelser eller ind i stort, flot, velfungerende køkken og spisestue med direkte udgang til terrasse i haven. Fra entreen er desuden adgang til hyggeligt badeværelse i sommerhusstil. På første sal er stuen indrettet. Her er et godt værelse samt et toilet..
Til boligen hører en kælder med to disponible rum.
Alt opvarmes med oliefyr. Vand leveres fra Gunderød vandværk. Afløb er til offentlig kloak.
Driftsbygninger
Bygningerne udgør ca. 300m2 og blev oprindeligt anvendt til dyrehold. I de senere år bruges de til opbevaring, lade og maskinhus. Der er dog stadig to ældre hestebokse tilbage, så pladsen kan udnyttes til nye projekter for den kreative køber.
Området
Hesselrødvej er kun lidt trafikeret, og man bliver derfor sjældent forstyrret af andet end naturens egne lyde. Fredensborg og Karlebo ligger i cykelafstand fra gården, og for golfentusiasten kan Nivå Golfklub byde på gode oplevelser. København kan desuden nås inden for 30 minutter, så arbejdet og storbyens kulturliv kan fint passes uden at tilbringe lang tid i bil eller tog.

Solgt
Energimærke Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Ejerudgrift
1.618

Boligareal
155
Bebygget areal
105
Grundareal
89.977
Driftsbygninger
279
Kælderareal
20
Antal rum
5
Adresse
Hesselrødvej 27
Kommune
Fredensborg
Byggeår
1902
Post nr.
2980
Postdistrikt
Kokkedal

Energiklasse
D
Ejendomstype
Fritidslandbrug

Sagsnummer
698

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle