fbpx
Skip to main content

Hammer Bakke 11, Vejleby, 4050 Skibby

Pris: 2.995.000

I naturskønne omgivelser med gåafstand til fjorden, ligger denne hyggelige landejendom ved Hammer Bakke med sine små 6 ha samlet omkring bygningerne.

Gården er oprindeligt bygget i 1880 med et stuehus på ca. 150 kvm samt udbygninger på ca. 300 kvm, som er indrettet med en hestestald og et godt separat værksted, hvor der er plads til at reparerer biler eller have en anden lille virksomhed. Staldbygningen er sammenbyggede med stuehuset og indrettet med tre bokse, og her kan nemt etableres flere, hvis dette er på ønskelisten. Boligen vil også kunne udvides, hvis man har behov for yderligere bolig.

Stuehuset og staldlængen danner rammen om en meget hyggelig og ugernert gårdhave med fine stenbede, terrasseområde og grønne buske.

Stueplan ndeholder et spisekøkken, en opholdsstue med nyt gulv og to sammenhængende værelser. Hertil kommer en entré og et badeværelse samt en skabsgang og et fyrrum med pillefyr.

Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse, og begge afdelinger har charmerende, hvidmalede loftsbjælker. Stuen er endvidere udstyret med en brændeovn, og det brede vinduesparti sørger for lys og udsyn til gårdhaven.

På 1 salen er der ét stort rum/værelse der har loft til kip med fritliggende hanebånd.

Den tilhørende jord ligger i dag ud med græs, hvorfor der nemt ville kunne laves folde mm. Ejendommen har direkte skel til det meget skønne og rekreativ område Hammer Bakke, som er et stort skov og mose område, med shelter mm.

Ca. 1 km fra ejendommen er der både badestrand og en lille lystbådehavn samt færgehavn til Orø. Køreturen til Skibby tager omtrent ti minutter, og her finder I alt, hvad I har brug for i det daglige.

Søger I et sted i naturskønne omgivelser, hvor der både er plads til familieliv, hobbyprojekter og evt. hestehold, så er I kommet til det helt rette sted.

Energimaerkning Download
Kort over jorden - Hammer Bakke 11 Download
Salgsopstilling - Hammer Bakke 11 Download

Detaljer

Kontantpris
2.995.000
Udbetaling
150.000
Ejerudgrift
2.836

Boligareal
146
Bebygget areal
146
Grundareal
59.607
Driftsbygninger
259
Antal rum
5
Antal plan
2

Adresse
Hammer Bakke 11, Vejleby
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1880
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1519

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle