Skip to main content

Guderupvej 14, Ladby, 4700 Næstved

Solgt

Ladbygaard rummer 2 store boliger – en flot og virkelig velholdt firlænget ejendom, opført i gode og gedigne materialer, med plads til de helt store armbevægelser.

Her er alt hvad man kan drømme om – to store og flotte boliger, gode udlænger bl.a. indrettet med stor gildesal/hobbyrum, forskellige værksteder mm. Derudover 2 ha hvor der er plads til folde, hvis drømmen er at have et mindre dyrehold. Gården kan købes med mere jord, hvis det ønskes.

Alt dette får du i den skønneste natur, tæt på skovene ved Herlufsholm, hvor der er ride muligheder. Der er kun 10 min kørsel fra Næstved centrum. Fra ejendommen er der bus til skole, og en lille km fra ejendommen er der bus som kører mellem Slagelse og Næstved. Fra Næstved er der gode togforbindelser til København og sydpå.

Når kan kommer til Ladbygaard kører man ind på en flot brostensbelagt gårdsplads som gårdens harmoniske bygningssæt danner rammen om. I gårdspladsen er der bygget et hyggeligt og charmerende drivhus/orangeri.

Gårdens stuehus er præsentabelt og opført i 1928 med et boligareal på 266 kvm. Huset er indrettet med entre, køkken, 3 dejlige stuer en suite, hvorfra der fra den ene er udgang til udestue. Endvidere kontor, badeværelse, flot hall med trappe til 1 salen som rummer repos, 5 værelser og toilet samt et uudnyttet loftrum. Derudover en kælder på 18 kvm. Til stuehuset er der en stor dejlig og ugenert have.

Bolig nr. 2 er 1985 indrettet i en tidligere staldlænge fra 1867. Denne bolig er på 250 kvm og istandsat rustikt og smagfuldt. Boligen er indrettet med bryggers, badeværelse,soveværelse samt dejligt køkken i åben forbindelse med spisestue og stue, fra stuen er der udgang til terrasse og have. Endvidere entre, værelse samt badeværelse. Fra stuen er der trappe til 1 salen som er indrettet med stor stue, værelse samt adgang til uudnyttet loft rum, hvor der er rig mulighed for udvidelse af boligen. Til denne bolig er der også en skøn og ugenert have, med dejlig udsigt over landskabet. Fra boligen er der direkte adgang til 84 kvm opvarmet gildesal/hobbyrum.

De øvrige udbygninger er på godt 1.000 kvm, og indrettet med garager, opvarmet værksted, lager samt godt maskinhus.

Ejendommen opvarmes med nyinstalleret pillefyr.

Ladbygaard er oplagt til at bo sammen flere familier eller generationer, men mulighederne er mange, så søger man en ejendom med plads til botilbud eller egen virksomhed er pladsen, her også til det. Og så er her ikke mindst plads til at finde ro og hvile.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
4.168

Boligareal
516
Bebygget areal
153
Grundareal
20.000
Driftsbygninger
1.137
Kælderareal
18
Antal rum
11
Antal plan
2

Adresse
Guderupvej 14
Kommune
Næstved
Byggeår
1928
Post nr.
4700
Postdistrikt
Næstved

Energiklasse
C
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1330

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle