fbpx
  • Forside
  • Gl. Skolevej 30, Tulstrup, 3400 Hillerød

Gl. Skolevej 30, Tulstrup, 3400 Hillerød

Solgt

Indflytningsklar og skøn familie eller flerfamilieejendom
For enden af Gl. Skolevej ligger denne flotte og veludnyttede ejendom. Her er udsigt over Tulstrup by, egen sø og marker. En cykelsti mod Hillerød løber desuden forbi ejendommen. Jorden udgør 24 ha, hvoraf 10 ha står med pil, og resten er god landbrugsjord.
På denne ejendom kan naturen nydes i rolige omgivelser. Arbejdslivet kan desuden passes i Hillerød eller København uden den lange transporttid.
Boligen
Boligen kan opdeles til flere familier eller den kan anvendes til en stor familie, da der er flere muligheder for køkkenfaciliteter og 3 badeværelser.
Alt er velholdt og velindrettet. Fra stueplan er udgang til stor have med hyggekroge og mulighed for køkkenhave, legeområde, og en foldboldbane er anlagt mod Tulstrup. Her samles byens børn til spil og leg.
I gårdhaven, som ligger afskærmet og sydvendt, er mulighed for solbadning og skygge under overdækningen til de lange sommeraftener. Ejendommen er oplagt som bofællesskab eller generationsbolig for folk med et aktivt liv.
Her er masse af plads til fordybelse, ro og/eller samvær.
Bygningerne
Til ejendommen hører der tre driftsbygninger. Et stort værksted med port og det er også her pillefyret er placeret. En stor og rummelig maskinhal. Samt en bygning hvor tidligere ejer har haft kvæg i løsdrift. Løsdrift stalden kan let ændres til hestebokse eller til andet lettere dyrehold. I denne staldbygning er der ligeledes et stort disponibelt rum, som kan indrettes til lettere erhverv eller gildesal, showroom/atelier eller måske et stor hobbyrum til familien.

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.403

Boligareal
337
Bebygget areal
215
Grundareal
248.431
Driftsbrygninger
835
Kælderareal
6
Antal rum
7
Adresse
Gl. Skolevej 30, Tulstrup
Kommune
Hillerød
Byggeår
1946
Post nr.
3400
Postdistrikt
Hillerød

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
675

Anette Vandal Hansen


Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Anette Vandal Hansen

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.