Skip to main content

Gadehøjvej 5, Tørslev, 3630 Jægerspris

Solgt

Velkommen til Gadehøjgaard som rummer et stort bolig areal på 231 kvm samt en masse gode bygninger.

Ejendommen er beliggende i Tørslev tæt på Kronprinsesse Mary´s Bro og vandet. Beliggenheden er en af de store plusser, da man kan kører til København på blot 45 minutter samt kan bo i skønne omgivelser tæt på det dejligt danske vand.

Stuehuset kan nemt blive de nye rammer for den store familie, der er nemlig en dejlig stor vinkel stue med et godt lys indfald, en god spisestue så man kan holde selskab, godt køkken med spiseplads, brygges, værelse/kontor, entre med god plads og fordelingsgang til badeværelse samt de øvrige rum. Trappen til 1. sal finder i ude i fordelingsgangen og den fører op til et fint repos, hvorfra har man adgang til hele 4 værelser samt badeværelse. Summer summarum et stor hus som sagtens kan have plads til den store familien og gæster.

Udenfor findes i de gamle driftsbygninger som har været benyttet i forbindelse med ejendommens drifts af bland andet kartofler. I får masser af plads i de 3 længer som danner rammen omkring den store gode gårdsplads. Derudover er der 3 gode haller som rummer et stort potentiale for entreprenøren, håndværkeren eller hallerne kan benyttes til andre kreative formål. Er man til selvforsyning findes der allerede en køkkenhave hvor man kan dyrke alverdens grønsager.

Er drømmen en gårdbutik, er der allerede indrettet sådan en her.

Ejendommen er endnu ikke udmatrikuleret og arealet som er oplyst i salgsopstillingen er anslået. Det skal i samme ombæring oplyses, at ekspropriationen til Fjordlandsvej som går over til Kronprinsesse Mary´s Bro endnu ikke er afsluttet, hvilken kan have betydning for den endelig areal.

Vi vil klart anbefale en fremvisning, da mulighederne og potentialet skal ses og opleves live på denne ejendom.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
4.002

Boligareal
231
Bebygget areal
161
Grundareal
27.353
Driftsbygninger
2.485
Kælderareal
25
Antal rum
6
Adresse
Gadehøjvej 5, Tørslev
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1966
Post nr.
3630
Postdistrikt
Jægerspris

Energiklasse
D
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1238

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle