Skip to main content

Fredgårdsvej 5, Ammendrup, 3200 Helsinge

Solgt

Hyggelig ejendom i rolige omgivelser
Mit på privat fællesvej, som ender blindt, ligger denne funktionelle og veludnyttede bolig. Her er passende afstand til naboer og hverken trafik eller anden larm fra hovedvejen.
Jordarealet består af et samlet stykke på 5,5 ha og er forpagtet ud til efter høsten 2021. På cykel tager det blot 10 minutter at nå Helsinge.
Boligen
Stuehus udgør 135m2 i to plan, og er delvist renoveret. I stueplan er entre med adgang til pænt badeværelse, nyere spisekøkken, samt opholdsstue. Med gennemgående gulvvarme, produceret af luft til vand varmepumpe og solvarme på husets tag, er der en konstant behagelig temperatur i huset. Første sal er indrettet som sove- og værelsesafdeling, velegnet et en familie med børn. Også her er velfungerende toilet og bad. Hvis behovet for mere plads opstår, kan den oprindelige staldbygning på 55m2 som er sammenbygget med stuehuset inddrages. Den står i dag med det gamle staldinventar. Ved en eventuel inddragelse, kan der skabes en skøn udsigt over marken mod øst.
Bygningerne
Garage/hobbyrum er etableret i en lille staldbygningerne på 55m2. Derudover tilbyder ejendommen en maskinhal på 250m2. I denne er der mulighed for lager, opbevaring eller måske stald til gårdens kommende dyr.
Området
Er drømmen at bo på landet og alligevel være tæt på byen, opfylder denne ejendom netop dette ønske. Helsinge tilbyder desuden gode skoler, et nyere gymnasium samt et rigt foreningsliv for den aktive børnefamilie.

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.752

Boligareal
135
Bebygget areal
80
Grundareal
55.978
Driftsbygninger
362
Antal rum
6
Adresse
Fredgårdsvej 5, Ammendrup
Kommune
Gribskov
Byggeår
1907
Post nr.
3200
Postdistrikt
Helsinge

Energiklasse
C
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
667

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle